3 leuke beauty cadeaus om te geven of te krijgen

door Kelly op 't Hoog
3 leuke beauty cadeaus om te geven of te krijgen

Op het gebied van fashion, beauty en mode is er zoveel te krijgen en te vinden. Niet zo gek natuurlijk als je begrijpt dat we elke dag weer met ons uiterlijk en onze verzorging bezig zijn. Los van het feit of je modebewust bent heb je wel kleding nodig en ook je uiterlijke verzorging is een essentieel onderdeel van je dagelijkse activiteiten. Niet heel vreemd dat er een gigantische mode en beauty industrie is ontstaan.

Omdat het aanbod in verzorgingsproducten, beauty en make-up en fashion zo groot is, weet je soms bijna niet meer waar je kijken moet, er zijn zoveel producten en diensten, er zijn miljoenen websites waar je terecht kunt voor beauty en fashion maar wat is nu echt goed, wat is leuk en wat zijn nou die beauty items die echt de moeite waard zijn? Hier hebben we al een keer over leuke beauty gifts geblogd. En ook in dit blog hebben we ook maar een beperkte ruimte en kunnen we je niet alles laten zien, maar willen we je met deze 3 leuke beauty tips wel op weg helpen met wat leuke cadeau’s die zowel leuk zijn om te krijgen maar ook om te geven.

Kleding met een outfit / kledingbox.

Kleding cadeau geven of krijgen blijft altijd een lastig geval. Er kleeft namelijk een risico aan het geven van kleding. Namelijk het past niet, hij of zij vindt het niet leuk maar zegt van wel en draagt het vervolgens niet. Je kent het wel. Een kledingbon of fashioncheque geven is dan wel een alternatief maar zo saai en lijkt het net alsof je weinig moeite hebt gedaan om een leuk cadeau te vinden. Hier komt een kledingbox perfect om de hoek kijken. 

Je geeft namelijk kleding in een box die door een privé styliste zijn uitgekozen voor degene die het gaat dragen op basis van zijn of haar stijl. En nee dit kost geen fortuin maar is voor iedereen heel toegankelijk. We hebben al eerder over de outfitboxen trend geschreven en waarom dit nu zo gaaf is om te bestellen. Er zijn tal van voordelen te noemen maar het leuke is dat degene die zo’n box krijgt zelf bepaald wat hij of zij gaat dragen en toch blijft het een verrassing. Je zou dus een box op naam van iemand kunnen bestellen als cadeau en dit evt bespreken met de styliste. Of je bestelt een leuke giftcard en de persoon gaat zelf aan de slag met een styliste. Superleuk toch?!

 Een beautybox gevuld met verzorgingsproducten.

Hiermee bedoel ik niet de giftsets die al jaar en dag bij de meeste drogisten en parfumwinkels in de etalage staan. Ik bedoel juist de beautyboxen waar je een abonnement op kunt nemen en elke maand tegen een super leuk bedrag mooie cosmetica, make-up en andere beauty items en verzorgingsproducten mee thuisbezorgd krijgt in een mooi gestylde box. Het bedrijf Goodiebox is hier een van de betere bekende in. Het bedrijf levert in meerdere landen zoals Nederland en België hun maandelijkse goodiebox vol met nieuwe fullsize producten. Vaak met een winkelwaarde die veel hoger ligt dan de 29,- euro die jij er voor betaald.

Ook dit is een superleuk cadeau om te geven en te krijgen. Elke maand weer een verrassing met nieuwe en leuke producten. Zit er iets bij dat je niet leuk vindt of gaat gebruiken? Dan geef je dit weer cadeau aan iemand anders. Of je besteld een box juist voor iemand anders, super leuk toch?

Sieraden giftbox.

Naast de hierboven vermelde beautybox kun je in eenzelfde soort constructie ook sieraden krijgen. Volgens een abonnement kun je bij DutBle elke maand een nieuwe box gevuld met mooie fashion accessoires thuisbezorgd krijgen. Producten die je hiertegen kunt komen zijn: oorbellen, armbanden, ringen, kettingen, zonnebrillen, horloges, luchtjes en ga zo maar door met allerlei beauty items. Elke keer ook weer een verrassing en super leuk om te krijgen of cadeau te doen. Veel mensen maken juist gebruik van het feit dat je de producten die jezelf niet zo leuk vindt gewoon cadeau geeft aan een ander. Hiermee sla je spreekwoordelijk gezegd ‘twee vliegen in één klap’. 

Kortom heb je weer kunnen lezen over een aantal hele leuke beauty / fashion producten en diensten die zeker de moeite waard zijn om te bekijken en uit te proberen. Ik wens je dan ook veel plezier met het bestellen van een beautybox of kledingbox en hoor graag van je wat jouw ervaringen zijn met deze beauty cadeaus.

You may also like