4 handige gadgets voor op de boot

door Kelly op 't Hoog

Veel mensen hebben een liefde voor gadgets. Ze maken ons leven vaak gemakkelijker, bijna altijd leuker en laten we eerlijk zijn: het zijn ook vaak hebbedingen. Maar gelukkig zijn er op allerlei onderdelen gadgets te krijgen. Voor in je huis, om je pols en dus ook voor op de boot! Dit zijn de handigste gadgets.

Heb je zelf geen boot, maar wil je toch lekker gaan varen? Ga dan eens een boot huren! Lekker het water op met vrienden, familie of het gezin. Check van te voren wel even of een vaarbewijs wel of niet nodig is voor jou. Want dat hoeft gelukkig niet altijd, zodat jij ook lekker van dit vervoersmiddel kunt genieten!

Gadget 1: drijvende sleutelhanger

Je moet er toch niet aan denken: de sleutels van je huis, auto of misschien zelfs van de boot zelf vallen in het water. Klinkt als een nachtmerrie die werkelijk wordt. Maar gelukkig hoeft dit met deze gadget niet meer te betekenen dat je het huis niet meer kunt openen. Maar met deze Key Buoy kunnen jouw sleutels gewoon het water in vallen. Mocht dit namelijk gebeuren, dan schiet er een luchtslang van 36 centimeter uit de sleutelhanger, gevuld met lucht. Deze komt natuurlijk naar boven drijven. Deze sleutelhanger heeft geen houdbaarheidsdatum en is dus altijd te gebruiken. Het gewicht dat hij aan kan is 80 gram.

Gadget 2: bluetooth speaker

Een muziekje is altijd gezellig, maar je hebt niet altijd stroom bij de hand. Daarom is een bluetooth speaker een uitkomst. Je verbindt hem simpel met je telefoon en kunt dan gewoon Spotify afspelen. Vergeet hem natuurlijk niet van te voren even goed op te laden. Een bluetooth speaker is uiteraard niet alleen geschikt voor op de boot, maar kun je ook in de tuin gebruiken.

Gadget 3: onbreekbare glazen

Op een boot wiebelt het nogal eens en dan is de kans altijd aanwezig dat je glazen van tafel vallen. Gevolg? Overal glas scherven. Maar met deze onbreekbare glazen – de naam zegt het immers al – is dat verleden tijd. Niet alleen zijn ze onbreekbaar, de bodem is van anti-slip. Dus het glas zal überhaupt niet van tafel glijden, waardoor niet alleen je glas heel blijft, maar ook je drankje blijft veilig. Ze zijn er in verschillende vormen.

Gadget 4: een handmarifoon

Heeft jouw boot geen vaste marifoon? Dan is een handmarifoon een prachtige uitkomst. Veiligheid gaat namelijk boven alles en dat gaat hiermee. Hij is lichtgewicht en compact, en hiermee ben je altijd op de hoogte wat er op het water gebeurt en kun je in noodgevallen meteen contact zoeken voor hulp.

You may also like