4 manieren om te relaxen na een hele dag shoppen in een grote stad

door Kelly op 't Hoog
4 relaxmanieren na een dag shoppen in de stad

Een hele dag shoppen is erg leuk, maar soms ook vermoeiend. Wist je dat je tijdens een shopdag zo’n vijfhonderd calorieën verbrandt? Na zo’n hele dag van hot naar her lopen heb je vast de behoefte om even te relaxen. Dit doe je bijvoorbeeld op een terrasje of op een bankje in de stad. Er zijn een hoop manieren om na een hele dag shoppen in een grote stad te relaxen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

1)     Haal iets lekkers en eet dit ergens op

Wat is er nu beter dan je shopdag eindigen met een lekkere snack die je op een mooie plek op kunt eten? Zo haal je bijvoorbeeld lekkere donuts bij Utrecht centraal of een lekker frietje in het centrum van Breda. Zoek een leuke plek om deze lekkere snack op te eten zoals een mooi park of een bankje aan de rand van het centrum. Zo sluit je je dag perfect af.

2)     Plan een massage

Wil je écht relaxen na een hele dag shoppen? Plan dan een massage in de stad waar je bent. Bijna iedere stad heeft wel één of meerdere massagesalons. Je benen zijn soms verzuurd na al dat lopen en de rest van je lichaam kan na al dat passen van de kleding ook wat ontspanning gebruiken. Eindig je shopdag met een massage en ga ultiem relaxed weer naar huis.

3)     Relax in het park

Als het weer een beetje meezit, rust dan lekker uit in het park. Veel steden hebben ook een stadspark waar je heerlijk zit op een kleedje of bankje. Haal wat te eten en drinken in de supermarkt en zoek een mooi plekje uit. Geniet van de omgeving of een zonsondergang om te relaxen en je shopdag goed af te sluiten.

4)      Laat zien wat je hebt gekocht

Of je nu met je moeder, vriendin, partner, broer of vader hebt geshopt, laten zien wat je allemaal gekocht hebt hoort erbij. Wanneer je in een andere stad hebt geshopt, doe je dit bijvoorbeeld in de trein terug naar huis. Ook kun je dit doen als je al thuis bent met een kopje thee erbij. Laat elkaar jullie koopjes zien en geniet van de spullen die jullie hebben gekocht.

Ondanks dat een hele shopdag soms heerlijk maar vermoeiend is, zijn er daarna gelukkig wel een aantal manieren om te relaxen. Hopelijk helpen deze tips je om na deze dag shoppen even te relaxen.

You may also like