5 leuke beautygeschenken om te geven aan je beste vriendin

door Kelly op 't Hoog
5 leuke beautygeschenken om te geven aan je beste vriendin

Is je beste vriendin binnenkort jarig of wil je haar zomaar even een cadeautje geven? Dit is een leuk idee maar soms erg lastig uit te voeren, want wat heeft ze nog niet?! Vaak lijkt het alsof je vriendinnen alles al hebben, en zit je met je handen in het haar. Gelukkig zijn beautyproducten altijd een goed idee; het is namelijk een type product waar een vrouw nooit genoeg van kan hebben. Lees dit artikel voor diverse leuke beautygeschenk ideeën!

1. Toilettas

Een toilettas is altijd leuk om te geven én te krijgen. Kies een leuk design uit, waarvan jij denkt dat je beste vriendin het leuk zal vinden. Daarnaast kan je ook een toilettas bedrukken met een leuke foto van jullie tweetjes of de complete vriendinnengroep. Een geschenk waar ze veel gebruik van zal maken! Kies voor een passend formaat of ga voor een complete set met diverse formaten. Zo kan ze een toilettas voor shampoo’s en dergelijke gebruiken en een wat kleiner formaat voor wattenschijfjes, een tandenborstel en tandpasta bijvoorbeeld.

2. Nagelverzorging set

Voor een lekker avondje verwennen en verzorgen is een nagelverzorging set ook leuk om te geven. Kies voor een lekkere hand- en nagelcrème (tip: Rituals), een nagelvijl en leuke kleurtjes nagellak. Op deze wijze kun je een mooie set samenstellen en het inpakken op een leuke manier. Er zijn diverse stappen om nagels te verzorgen; zet deze stappen voor je vriendin op een rijtje en laat het lijstje plastificeren. Zet er ook wat leuke foto’s bij om het helemaal af te maken.

3. Sieraden

Van sieraden heeft nooit iemand genoeg. Sieraden zijn altijd te dragen en het is leuk om genoeg keuze te hebben zodat je lekker kunt afwisselen. Als beste vriendin weet je goed wat je vriendin zoal draagt en kun jij de keuze hierop baseren. Ten eerste is het belangrijk om te weten of ze zilver, goud of rosé draagt. Vanuit daar kun je verder bedenken wat voor soort sieraden zij zoal draagt, denk hierbij aan: kettingen, armbanden en oorbellen. Draagt ze veel oorbellen? Kies dan een leuke set uit zodat ze hiermee lekker kan afwisselen of geef een armband cadeau.

4. Woonaccessoires

Woont je beste vriendin op zichzelf of wil ze graag dat haar kamer er mooi uitziet? Kies dan iets leuks uit voor haar interieur! Met woonaccessoires kun je veel kanten op en slaag je gegarandeerd voor een leuk cadeautje. Denk hierbij aan geurkaarsen, geurstokjes, fotolijsten of een mooi kussen bijvoorbeeld.

5. Make up

Tot slot kunnen vrouwen geen genoeg krijgen van make-up en is een extra highlighter of de zoveelste rode lippenstift nooit te veel! Kijk dus eens goed rond bij haar make-up tafel en geef haar een mooie blush of lippenstift die bij haar past. Het kan ook maar net zo zijn dat je hebt vernomen dat een bepaalde kleur van haar foundation bijna op is; leuk om dit cadeau te doen! Het gaat tenslotte om het idee en dus vooral om het gebaar.

Pak de beautygeschenken een beetje leuk in en stop er nog een kaartje bij met een leuke handgeschreven tekst of wat handige beauty hacks. Je beste vriendin is gegarandeerd blij verrast en zal gretig gebruik maken van het leuke geschenk dat jij hebt gegeven, jij kent haar tenslotte het beste!

You may also like