5 Musthave schoenen voor heren

door Scott
Schoenen voor heren

Wil je leuke schoenen hebben die goed bij je outfit passen? Dan is het belangrijk om verschillende modellen in de schoenenkast te hebben staan. Wanneer je de volgende modellen hebt staan, dan weet je zeker dat je goed zit.

1. Sneakers

Iedereen heeft natuurlijk heren sneakers in de kast staan. Vroeger waren dit vooral vrijetijdsschoenen. Dat is echter door de jaren heen wel veranderd. Tegenwoordig zijn er modellen die bij allerlei soorten outfits passen. Dat maakt het dus ook alleen maar aantrekkelijker om ze in de kast te hebben staan. Zorg wel dat je modellen kiest die overal bij passen.

2. Brogues

Het is belangrijk om ook goede geklede schoenen te hebben. Dat kan je doen met de brogue. Deze was oorspronkelijk bedoeld voor moeilijk terrein zoals moerrassen en rivieren. Dit is echter tegenwoordig natuurlijk niet meer nodig. Door de mooie klassieke uitstraling zijn ze echter wel heel geschikt om te dragen als nette schoen. Je kan kiezen voor de halve brogue, met perforaties in de neus. 

3. Chukka’s

De populariteit van de Chukka is de laatste jaren vooral toegenomen. Het zijn schoenen die het vooral in de jaren 40 goed deden. Het s een schoen of laars met weinig veterogen en een mooie ronde neus. De Chukka wordt vaak in twee kleuren uitgevoerd en heeft veel textuur. Het is gemakkelijk mogelijk om deze schoen te combineren met jeans en een poloshirt. 

4. Laarzen van leer

Wanneer je kijkt naar leren laarzen voor mannen, dan zijn er wel heel veel verschillende opties. Daarom moet eigenlijk elke man ze ook in de kast hebben staan. Het is bijvoorbeeld goed om te kijken naar het totale aanbod aan enkellaarsjes dat op de markt te vinden is. Je kan er heel goed mee neerzetten wie je bent en wat jouw stijl is. Kies voor een model van goede kwaliteit. 

5. Loafers

Loafers komen uit Scandinavië. Het is echter door de jaren heen een schoen geworden die elk type man is gaan dragen. Dit komt doordat ze zo goed passen bij allerlei soorten vrijetijdskleding. Dat betekent dus dat het de perfecte schoen is om in de zomer te dragen.

You may also like