Adidas Originals komt met nieuwe collectie iPhone accessoires

door Kelly op 't Hoog

Wist jij al dat het sportmerk Adidas zich ook bezighoudt met iPhone accessoires? Het toplabel komt voor de herfst/winter van 2018-2019 met een heel nieuwe collectie. Gun jij jouw iPhone straks ook zo’n sportief hoesje?

De nieuwe collectie in het kort

De Classics covers worden helemaal vernieuwd, er komt een nieuwe Samba Rose en verder kun je rekenen op nog een aantal andere lijnen. Hierbij staan metallic prints en bloemenpatronen centraal. En als je al bekend bent met de iPhone hoesjes van Adidas, dan ken je de Adicolor covers zeker. Ook aan deze lijn worden een paar verrassende nieuwe kleuren toegevoegd. Verder kenmerken deze hoesjes zich door de drie karakteristieke strepen.

Een telefoonhoesje met bijpassende sneakers

De Samba-serie van Adidas is uniek. Deze covers laten namelijk niet alleen het logo van Adidas zien, maar zijn eigenlijk helemaal gericht op de sneakers uit de gelijknamige lijn. De Samba Rose kun je herkennen aan de leather look en de flexibele TPU-randen. Verder heeft deze serie unieke accenten in het design, waardoor de hoesjes er heel luxe uitzien. Doordat de Samba Rose gebaseerd is op de sneakers, kun je zomaar sneakers en een telefoonhoesje vinden met hetzelfde dessin.

De Classics covers van Adidas

De Classics covers zijn, zoals de naam ook al zegt, de klassieke lijn van Adidas. Natuurlijk mag het logo van het sportmerk daar niet aan ontbreken. Ook de drie strepen die over de beschermhoesjes heen lopen zijn echter kenmerkend voor het label. Ben jij al fan van deze reeks? Goed nieuws, want er worden nog een aantal leuke kleuren aan de lijn toegevoegd. Kies jij straks voor een cover in trace maroon, grey of clear-sky blue?

Beken kleur met Adicolor

Nu we het toch over kleur hebben, ook de lijn Adicolor covers wordt uitgebreid. Deze covers zijn eveneens klassiekers. Het flexibel TPU en stevig PC beschermen je kostbare iPhone uitstekend. De serie is beschikbaar in opvallende kleurtjes. Wat dacht je van trace green, maroon, shift orange, clear mint of clear pink? Het zijn beslist stijlkleuren waarmee je jouw accessoires helemaal afmaakt. Het witte logo valt heel goed op met deze achtergrond.

Metallic clear voor een perfecte bescherming

Hoewel je je smartphone beslist niet wilt laten vallen, zal het onvermijdelijk een keer gebeuren. De Metallic clear serie is gemaakt van schokbestendig TPU. Dat is echter niet het enige. De reeks is ook nog eens beschikbaar in holografisch zilver! Verder kun je kiezen voor een leuke nieuwe bloemenprint. Deze reeks is eveneens voorzien van het prestigieuze logo.

Wat kosten de iPhone covers van Adidas?

De prijzen van de Adidas covers verschillen per lijn, maar je kunt denken aan een prijs tussen € 19,95 en € 29,95. Deze prijs wordt vooral gebaseerd op de materialen en look. Hoe luxueuzer het hoesje is uitgevoerd, hoe hoger de prijs is. Ook bij de iPhone covers kun je echter rekenen op de kwaliteit die je van Adidas al bij de sportkleding en sneakers gewend bent!

You may also like