Betaalmethoden

Klantenservice


Betaalmethoden


Meer informatie over onze betaalmethoden

I’m a Fashionlover accepteert verschillende betaalmethoden. Op deze pagina vind je meer informatie over onze betaalmethoden en veiligheid.

Paypal

Paypal is een snelle betaalmethode en werkt alleen wanneer je een Paypal account hebt. In slechte en paar stappen kun je betalen met jouw Paypal-saldo of bankrekening. Voor meer informatie, bezoek Paypal.com.

iDeal

iDeal is de populairste betaalmethode in Nederland en werkt in combinatie met tien verschillende banken. Het is een veilige en snelle betaalmethode, waar je geen speciaal account voor nodig hebt. Je betaalt direct met jouw bankpas, indien je bij een van de tien banken bent aangesloten. Voor meer informatie, bezoek iDeal.nl.

Mistercash/Bancontact

Mistercash is de meest gebruikte betaalmethode in België. Deze online betaalmethode is alleen beschikbaar wanneer jij via het internet kunt bankieren en jouw bank hierbij aangesloten is.

SofortBanking

SofortBanking is een online betaalmethode die hetzelfde werkt als iDeal en Mistercash. Het enige dat je nodig hebt, is een persoonlijke login en wachtwoord, waarna je direct online kunt betalen. Voor meer informatie, bezoek Sofort.com.

Bank overboeking

Natuurlijk kun je ook gewoon, heel oldschool, het geld via de bank overboeken. Je kunt deze methode bij het afronden van de bestelling selecteren, waarna jij al onze betaalgegevens ontvangt, zodat jij de betaling kunt voltooien. Let wel op dat het enige tijd kan duren voordat wij de betaling ontvangen, waardoor de verzending van jouw bestelling iets langer kan duren.

AchterafBetalen

Bij achteraf betalen kun je eerst jouw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Het versturen van de factuur en inning van jouw betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe jij (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.

Geef een reactie