Budget verjaardagscadeautjes kopen? Het kan met deze handige tips!

door Kelly op 't Hoog
Budget verjaardagscadeautjes kopen? Het kan met deze handige tips!

Het valt lang niet altijd mee om dat leuke, originele en niet al te dure verjaardagscadeau te vinden. En een envelopje met inhoud of boekenbon zorgt ook niet altijd voor dat goede gevoel bij de jarige. Want het is wel zo leuk wanneer er wat tijd en aandacht is besteed aan het uitzoeken van jouw verjaardagsgift. Met een ABC cadeau lukt dit meestal niet. Daarom helpen we je vandaag op weg met een aantal originele budget cadeau tips. Verrassende, originele cadeautjes waar je niet je spaarrekening voor hoeft te plunderen. Daarmee maak je elke jarige zeker blij!

Een ‘doe-cadeau’

Bij de verschillende aanbiedingensites online vind je allerlei leuke uitjes met wel 50% korting.  Wat dacht je van een high tea, saunabezoek, dagje Parijs, een massage of borrelen voor twee met antipasti? Je kunt kiezen uit allerlei soorten uitjes en prijsranges. En natuurlijk is een middag samen op stap altijd leuk om te doen. Zo investeer je ook in de vriendschap of verbinding met deze persoon.

Een surprise party

Met een surprise party heb je altijd succes. Organiseer hem samen met een paar vrienden en laat iedereen iets te eten en te drinken meenemen. Zorg ervoor dat de jarige niets weet. Versier daarna het huis met slingers en ballonnen en maak wat goede playlists met muziek. Zo blijven de kosten beperkt en ben je verzekerd van een superleuke avond.

Voor de heren…

Voor mannen is het vaak nog lastiger om iets leuks en origineels te vinden. Gelukkig zijn er de Happy Socks. Wanneer je de aanbiedingen een beetje naloopt, koop je ze vaak voor onder de 10 euro. Bovendien ook een praktisch cadeau, want elke man draagt sokken en het is weer eens iets anders dan de geijkte saaie zwarte en grijze sokken. Een handig gadget is ook altijd een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een magneetlader voor zijn telefoon. Wil je graag extra korting op je gadget? Kijk dan zeker voor een kortingscode van Coolblue op deze site. En voor de sportieve heren kun je denken aan een coupon van Adidas. Ook een personalized wijnfles of een wijn- of bierproeverij zijn leuke cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen.

De cadeautas…

Wanneer je iets zoekt, dan vind je het vaak niet. Maar wanneer je zonder doel gaat shoppen, dan zie je vaak allerlei leuke dingen en aanbiedingen. Een goed idee is dan om een voorraad met cadeaus te maken (zeker voor kindercadeaus een handig idee). Zie je een leuke aanbieding of origineel cadeau, dan koop je dit voor in de cadeautas. Dat bespaart je ook nog eens veel tijd. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat deze cadeaus ook echt geschikt zijn voor jouw vriendenkring of kinderen.

Een origineel baby cadeau

Ook het vinden van een leuk en origineel baby cadeau is lang niet altijd even eenvoudig. Al snel geef je iets dat een ander ook al heeft gegeven en het vinden van leuk, verantwoord kinderspeelgoed is ook niet zo simpel. Een echt uniek cadeautje is een gepersonaliseerd Woezel en Pip kinderboek met de naam van de baby als hoofdpersoon. Ook kun je rompers laten bedrukken met een grappige tekst, print of naam van de baby. Daarmee zit je altijd goed qua cadeau! Bij Hema vind je leuke houten kindercadeautjes voor onder de 10 euro.

You may also like