Catering voor je bruiloft verzorgen: 5 heerlijke hapjes

door Kelly op 't Hoog

Je hebt de jurk, de locatie, de ringen en uiteraard jouw knappe wederhelft. Een groot gedeelte van de bruiloft is dan geregeld, maar wat wil je nog meer? Natuurlijk! De hapjes. Heerlijke hapjes mogen niet ontbreken op jouw bruiloft.

Bij alle hapjes die jij uitkiest, onthoud dat het jouw dag is. Dus zoek geen versnaperingen uit die jij zelf eigenlijk niet zo lekker vindt. Juist jij en jouw partner moeten van alles kunnen genieten. Houd daarom altijd de vraag in jouw achterhoofd: “vinden wij dit lekker?” En heb je ook al een fotograaf? Zo kies je een goede bruidsfotograaf.

Fruitbowls

Op een lekkere en warme zomerse dag doet fruit het altijd goed. Het is zoet, het is fris en iedereen vindt het lekker. Daarom is een bakje met zomers fruit een heerlijk idee als hapje. Kleed het leuk aan met een eetbaar viooltje en het fruit in een halve kokosnoot neer te leggen. Frissigheid en een bakje in een.

Barbecue

Zijn jij en je partner voor het leven beide fan van barbecueën? Waarom doe je dat dan niet op jouw bruiloft! Lekkere stukken vlees grillen, groenten roken en ook het dessert kan gemakkelijk van dit prachtige kookinstrument komen. Je kunt een barbecue aan huis huren. Wij raden je twee dingen aan: neem er meerdere, zodat mensen niet lang op eten hoeven te wachten. En ga niet zelf achter de barbecue staan. Vraag of huur iemand die deze taak perfect kan uitvoeren.

Marshmallows

Zelf je eten maken is een leuke bezigheid, vooral als je een beetje met vuur kunt spelen. Maak of koop een grote bak waarin je het lekkers kunt neerleggen, denk aan marshmallows, bakje met chocolade, aardbeien. In het midden zorg je dat een (veilig) vuurtje brand. Al het lekkers op een stokje en dan boven het vuurtje houden. Wie lust dit nou niet?

High tea

Een high tea hoeft echt niet alleen met vriendinnen en stiekem ook niet alleen met thee. Etageres zien er feestelijk uit, dus dat staat mooi op jouw gedecoreerde tafel. Zet er kleine sandwiches op, schattige scones en frisse wraps. Natuurlijk mogen de zoete chocolaatjes niet vergeten worden.

Pizza

Wie zegt dat pizza niet op een bruiloft kan? Wij vinden van wel. Niet alleen houdt iedereen van pizza, ze zijn er ook in alle soorten en smaken. Zo kun je voor slices kiezen of kleine pizzaatjes. Maar ook qua smaak kunnen jouw gasten te kust en te keur: vegetarisch met vier kazen, veganistisch met heerlijke groenten of lekker vol vlees.

You may also like