De badmode trends voor 2022

door Kelly op 't Hoog
Badpak of bikini

De zomer is alweer in zicht en dat betekent dat het tijd wordt om je voor te bereiden. Of je nu kiest voor een strandvakantie in Spanje, voor een fantastisch verblijf aan de Nederlandse kust of gewoon lekker thuisblijft: badkleding hoort er in ieder geval bij. Zo ben je voorbereid op de warme dagen en kun je straks lekker chillen aan de rand van het zwembad of in je tuinstoel. Volg de badmode trends van 2022 en loopt er ook deze zomer weer fashionable bij.

De badmode trends voor 2022

Wat zijn de badmode trends voor 2022? Wij hebben er in samenwerking met LASCANA 5 voor je geselecteerd.

1. Bikini’s met dierenprint

Op zoek naar een leuke bikini? De dierenprint zien we al een aantal jaar vaak op straat als het gaat om rokken en broeken, maar ook bij bikini’s zien we dit een trend worden. Bikini’s met dierenprint zijn het in 2022 helemaal. De luipaardprint is al een tijdje erg populair, maar ook de zebraprint is in 2022 echt on trend. Natuurlijk kun je ook mixen en matchen, maar wees niet te enthousiast. Less is more, ook als je in een bikini met dierenprint op het strand flaneert.

2. Sexy badpakken

Zie jij badpakken vooral als badmode voor dames vanaf een zekere leeftijd? Dit seizoen gaat die vlieger niet op. De badpakken met een diepe V-hals zijn helemaal in. Zo zorgen badpakken voor een spannend tintje en kies je voor een heel gedurfde look. Ga jij deze zomer shinen in een badpak met een diepe V-hals? Er zijn allerlei klassieke modellen verkrijgbaar die beroemdheden van over de hele wereld graag dragen. Ook iets voor jou?

3. Badpakken met cut-outs

Ga je liever niet voor een diep uitgesneden halslijn? Dan zijn badpakken met cut-outs wellicht iets voor jou. Badpakken hebben allang niet meer allemaal dezelfde vorm, maar zijn op creatieve manieren vormgegeven. Badpakken met cut-outs zijn daar een goed voorbeeld van. Doe jij mee met de badmode trends voor 2022, dan is dit wellicht iets voor jou.

4. Metallic badmode

De blingbling is weer helemaal terug. 2022 is het jaar van de metallic badmode. Het kan eigenlijk niet glimmend genoeg zijn. Is een metallic bikini of badpak voor jou net te veel van het goede? Witte badmode is in 2022 ook weer in.

5. Gehaakte bikini’s

Vroeger was het nog wel eens zo dat men met gebreide badpakken op het strand verscheen. Bij het zwemmen in zee werden deze dan net een maatje groter. Gênant! Vandaag de dag hoef je daar niet meer bang voor te zijn als je voor een gehaakte bikini kiest. Sexy en comfortabel.

Natuurlijk zijn er nog meer badmode trends voor 2022, zoals asymmetrische bikini’s en badpakken en vierkante halslijnen. Maar de trends hierboven zijn toch het meest toonaangevend. Daarmee maak jij het helemaal als je een cocktail drinkt aan de rand van het zwembad of nonchalant een boek leest op je handdoek op het strand. Smacht jij ook al naar de zomer?

You may also like