De hipste dames schoenen van dit moment (2020)

door Scott
Hipste damesschoenen

Wil je dit jaar rondlopen met hippe schoenen? Een nieuw paar trendy schoenen mag natuurlijk niet missen in je schoenenkast. Dit voorjaar hebben we al enorm veel schoenen trends gespot. Daarom hebben wij een aantal van de hipste dames schoenen volgens de trends van dit moment op een rijtje gezet.

Schoenen met dierenprint

Het dragen van kleding met dierenprints is niet nieuw. Het afgelopen jaar zagen we al steeds meer dames die kleding met animalprint droegen. Dit jaar is het absoluut een trend om schoenen met dierenprint te dragen. Veel bekende schoenenmerken komen dan ook met nieuwe modellen met een slangen-, krokodillen-, zebra- of luipaard print. Dames schoenen met een dierenprint zijn erg populair en mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw schoenenkast.

Hoge laarzen

Hou jij van sexy, stijlvol en chique? Dan zijn hoge laarzen echt iets voor jou. Met hoge laarzen bedoelen we dan ook echt laarzen tot over je knieën. Deze laarzen trend was vorig jaar al in opkomst, maar lijkt echt dé damesschoenen trend van dit jaar te worden. Hoge laarzen zijn te dragen over een jeans, maar ook onder een kort rokje staan ze erg mooi.

Lompe sneakers

Je hebt ze vast wel eens gezien: sneakers met een lompe uitstraling. Deze sneakers worden ook wel “dadsneakers” genoemd doordat ze eruit zien alsof je de sneakers van je vader draagt. Deze trend blijft zich razendsnel te ontwikkelen. Schoenzolen van deze dadsneakers kunnen niet hoog genoeg zijn en de uitstraling niet lomp genoeg. Een paar lompe sneakers mag in 2020 echt niet ontbreken aan je schoenencollectie.

Cognac

Schoenen met een cognac kleur zien er enorm stijlvol uit. Heb je nog geen cognackleurige schoenen? Dan wordt het tijd om een paar schoenen te kopen in deze natuurlijke kleur. Cognac schoenen passen onder vrijwel iedere outfit en hebben een klassieke en stoere uitstraling.

Hippe dames schoenen kopen? In de webshop van Durlinger schoenen vind je trendy modellen van bekende schoenenmerken.

You may also like