De laatste nageltrends!

door Scott
De laatste nageltrends

Helemaal hip tegenwoordig zijn verzorgde, gelakte nagels. En dat is goed te begrijpen. Want je voelt je zelf alleen niet zelfverzekerder, je straalt het ook uit! Daarnaast zorgt een bezoekje aan de manicure of pedicure ook voor ultieme ontspanning. Maar weet je niet precies wat je met je nagels aan moet? Wij zetten de laatste nageltrends voor je op een rijtje!

#1. Kleurrijke French manicure

Iedereen kent de chique French manicure wel. De witte rand is erg elegant en zorgt ervoor dat je nagels er heel vrouwelijke en verzorgd uitzien. Maar de kleurrijke French manicure trend is een stuk speelser, want nu is het randje niet wit, maar heeft een een leuke vrolijke kleur! Perfect te combineren met je felgekleurde lippenstift of oogschaduw!

#2. Mini French manicure

Naast de kleurrijke French manicure is de mini French manicure ook op vele handen te zien. Zo zijn deze nagels al gespot bij echte sterren als Gigi en Bella Hadid. Wat de mini French manicure zo herkenbaar maakt is de minimalistische lijn. Deze trend kun je natuurlijk ook goed combineren met de kleurrijke French manicure!

#3. Funky metallic

Wat helemaal terug is van weggeweest is de metallic nageltrend! Voor de koelere tinten zoals zilver, blauw en paars zijn helemaal hip. Ook leuk is om met de metallic nagellak een combinatieset te maken! Dit betekent dat je op 1 nagel meerdere lakjes doet, of dat je op één vinger een andere nagellak doet! Ideaal aan de funky metallic trend is, is dat metallic bij iedere nagellengte past! Ook ideaal voor de nagelbijters onder ons.

#4. Extra lang!

Ben jij geen nagelbijter en weet jij jouw nagels lang en sterk te behouden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Extra lange, ovale nagels zijn namelijk weer helemaal hip. Ze voegen drama toe aan je look en staan ook nog eens ontzettend stijlvol! Heb jij geen geluk van moeder natuur en breken je nagels snel af? Kijk dan een bij een nagelgroothandel, misschien bieden zij de oplossing voor een prachtig setje nepnagels tegen een zacht prijsje!

#5. Let’s Sparkle!

Glitters, glitters en nog eens glitters. Deze trend doet het tijdens de feestdagen altijd goed, maar waarom zou je niet het hele jaar glitternagels mogen dragen? Gelukkig is het nu een trend! Glitternagels zijn niet alleen heel mooi, ze zijn ook nog super feestelijk! Ideaal voor festivals en feestjes. Het hele jaar door! Tip: vind je alle nagels onder de glitter wat te veel? Kies dan voor één nagel! Bijvoorbeeld alleen je ringvinger en en breng op de andere vingers een leuk kleurtje aan!

Nou, dat zijn genoeg trends waarmee jij voorlopig vooruit kan! Met deze tips zorg je ervoor dat jij echt een trendsetter bent en jouw vriendinnen zullen volgen. Veel lakplezier!

You may also like