De leukste beauty gifts voor jezelf of een ander

door Kelly op 't Hoog
De leukste beauty gifts voor jezelf of een ander

Ben je helemaal van de beauty, fashion, sieraden of kleding? En wil je jezelf eens verwennen? Dan is dit het blog voor jou! We gaan je alles vertellen over de leukste beauty gifts om jezelf cadeau te doen of aan een ander. We gaan het het hebben over de outfit box, de giftbox en de make-up box. Welke boxen zijn er? Lees je lekker mee?

De outfit boxDe outfit box.

Dit is een kledingbox. De stylist van de betreffende webwinkel gaat met door jou doorgegeven voorkeuren aan de slag om een aantal outfits samen te stellen. Als de stylist klaar is, wordt de box naar je toegestuurd en kun je rustig thuis passen. Wat je leuk vindt hou je en wat je niet leuk vindt stuur je terug. Vooral als je niet goed weet wat je wil is deze vorm van personal shoppen leuk om jezelf maar ook anderen te geven.

Verschillende (web)winkels bieden deze boxen aan. Voor mannen zijn er bijvoorbeeld de We box van de modeketen We fashion en de kledingbox van Outfittery. Voor vrouwen heb je bijvoorbeeld de Zalon box van Zalando of de box van House of Einstein. Om de diverse kledingboxen met elkaar te vergelijken en meer informatie te verzamelen lees je ons blog over de kleding trend van 2019 hier.

De giftbox en de make-up box.

Er zijn diverse boxen te krijgen, onder andere op het gebied van beauty en make-up. Zo heb je de DutBle box. Aan deze box zit een community gekoppeld van mode fashionista’s. Om de DutBle box te ontvangen, moet je lid worden van deze community. Het idee erachter is dat je als gelijkgestemden met elkaar over mode en dergelijke kan kletsen. Voor 8,95 euro per maand ontvang je elke 3 maanden een box ter waarde van 129 euro. De box bevat onder andere sieraden, make-up en diverse verzorgingsproducten voor je huid. Alles om je outfit helemaal af te maken! De eerste doos ontvang je voor slechts 5 euro. Een leuk cadeautje voor een klein prijsje!

De giftbox en de make-up boxJe hebt ook nog de box van Styletone. Deze beautybox bevat make-up en diverse verzorgingsproducten die allemaal 100% dierproefvrij zijn. Je kan de box eenmalig uitproberen, maar ook maandelijks of voor slechts 3 of 6 maanden. Je hebt dus volledige flexibiliteit.

Als je jezelf of iemand anders iets leuks cadeau wil doen, zijn er dus meer dan genoeg leuke alternatieven! Laat het verwennen en genieten maar beginnen! Have fun!

You may also like