De leukste shopsteden in Europa

door Scott
Leuke shopsteden Parijs

Ben jij op zoek naar de leukste stedentrips waar je ook lekker kunt shoppen? Wij hebben een lijstje gemaakt met wat volgens ons de leukste steden zijn.

Praag

De mooie stad Praag staat bekend om haar authentieke gebouwen, bezienswaardigheden en als pluspuntje kun je hier super goed shoppen. In het centrum van Praag vind je veel winkeltjes in de straten, zowel merkwinkels als kleinere boetiekjes. Naast het centrum zijn er in deze stad zoveel overdekte winkelcentrums dat je niet meer weet hoe je al je nieuwe kleding mee terug moet nemen in je koffertje. Onze favoriet vind je op de weg terug naar het vliegveld. Hier vind je op nog geen kilometer een mega-outlet met alleen maar mooie merken voor goede prijsjes. Maar niet alleen voor shoppen is Praag een geweldige stad om een keer te bezoeken, er zijn ook prachtige gebouwen en voor een lekker biertje ben je hier ook aan het juiste adres.

Parijs

Ook Parijs is een stad die vol in glorie staat in de modewereld. Je vindt hier de tofste boetiekjes, grootste en duurste merken en de gaafste modeshows. Uiteraard eenmaal aangekomen in Parijs mag je de Champs-Elysées niet missen. Hier vind je de meest dure en luxueuze merken die er te vinden zijn. Je zult dan ook je ogen uitkijken wanneer je sommige winkels inloopt. Voor een hapje en drankje tussendoor raden wij je je aan om iets verder te gaan dan de hoofdstraat, hier is de prijs iets meer in verhouding.

Londen

Leuke shopsteden LondenBoek een stedentrip Londen om deze stad, die zowel bij jong als oud populair is, te ontdekken. Jongere reizigers kunnen er overdag lekker winkelen, lunchen in het park en ’s avonds zijn er genoeg uitgaansgelegenheden of barretjes voor een cocktail. Voor ouderen is er genoeg te zien aan bezienswaardigheden en je vindt veel knusse restaurantjes waar je in alle luxe en rust kunt genieten van deze bruisende stad. Vergeet niet tussendoor even langs de Londen Eye te wandelen en wie maak je wel een ritje in het reuzenrad!

Barcelona

Als je alle bezienswaardigheden hebt gezien in het bruisende Barcelona en je hebt ook alle tapas geproefd, dan is het tijd om te gaan winkelen. En dat kan in deze mooie stad zeker, je wordt overgoten met bekendere winkels, Spaanse boetiekjes en winkelcentra iets verder vanaf Barcelona.

Waar ga jij tijdens een volgend stedentripje shoppen?

You may also like