De mooiste nachtkleding voor de feestdagen

door Kelly op 't Hoog

Tijdens de feestdagen willen we er graag extra feestelijk uitzien. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts halen we het beste uit de kast. Natuurlijk is het leuk om iets speciaals aan te schaffen voor de feestdagen, ook als het om nachtkleding gaat. Hieronder doe je inspiratie op voor de mooiste nachtkleding voor de feestdagen.

1. Glamour & glitter

Kerstmis is een feest van glamour & glitter en dat mag ook best doorstralen in je nachtkleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pyjama van satijn? De dames kunnen natuurlijk ook voor een glanzende negligé gaan. Dat is niet alleen mooi, maar voelt ook nog eens heerlijk aan op je huid. Kun je je al voorstellen hoe mooi een satijnen pyjama of nachthemd glanst als de lichtjes van de kerstboom erop vallen?

2. Sterren

Een pyjama met sterren klinkt wellicht wat gewoon, maar de kerstdagen maken deze pyjama ineens heel speciaal. Tenslotte is alles versierd met kerstbomen, strikken en sterren, dus waarom pyjama’s of nachthemden niet? Er is zeker een nachthemd of pyjama te vinden met mooie sterren, bijvoorbeeld bij LASCANA. Of je nu voor kleine, subtiele sterren of voor grote, royale sterren gaat, deze nachtkleding zorgt echt voor een ultiem kerstgevoel. Nachtkleding met sterren is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals blauw of rood.

3. Kerstkleuren

De diverse kerstkleuren zorgen toch meteen al voor een kerstgevoel? Met een pyjama of nachthemd in rood en groen, pas jij je helemaal aan de sfeer aan. Of je nu kiest voor een rood geruite pyjama of voor een groene pyjama met stippen, een mooie nieuwe pyjama in kerstkleuren zorgt er meteen voor dat je in de stemming komt voor de aankomende feestdagen.

4. Kerstmotieven

Heerlijk, zo’n pyjama met echte kerstmotieven. Met Rudolph the Red Nosed Reindeer op je nachthemd is het pas echt lekker slapen. Ook Noorse motieven doen ons echt aan de kerstdagen denken. En wanneer dat dan ook nog eens gecombineerd wordt met kerstkleuren, zoals rood, dan is het plaatje helemaal compleet.

5. Kerstquotes

Nachtkleding met een quote heeft altijd iets speciaals. Ook voor de kerstdagen is er nachtkleding met leuke quotes in kerstthema. Denk bijvoorbeeld aan een nachthemd met de opdruk ‘Dear Santa, really, I did try…’ Maar er zijn ook allerlei andere quotes te bedenken. Als het maar over kerst gaat.

De tijd voor Kerstmis is altijd een heel speciale tijd. De decembermaand staat bol van gezelligheid en nieuwe dingen. Een speciaal nachthemd voor kerst of een leuke pyjama in kerstthema is dan ook altijd een goed idee. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen. Wellicht voor Sinterklaas of alvast een cadeautje voor onder de boom? Vandaag de dag shop je jouw nachtkleding voor de kerstdagen gewoon online. Bestel op tijd, zodat je pakketje geen onnodige vertraging oploopt tijdens de drukte voor de feestdagen. Veel plezier met het uitzoeken van nachtkleding in kerstthema!

You may also like