De nieuwste smartphones en hun snufjes

door Kelly op 't Hoog
De nieuwste smartphones en hun snufjes

Smartphones vliegen je vandaag de dag om de oren. Nog altijd worden er veel nieuwe gelanceerd. Steeds met nog sneller internet, nog meer geheugencapaciteit, een nog sterkere accu, een nog mooiere camera en noem maar op. Laatst nog is de nieuwe iPhone 12-reeks van Apple gelanceerd met een geheel nieuwe technologie, namelijk MagSafe. Deze markt gaat zo ontiegelijk snel, dat het allemaal amper is bij te houden. In deze blog zullen we daarom samenvatten wat er onlangs allemaal nieuw is bijgekomen. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

Apple – MagSafe

Als we het hebben over nieuwe smartphones en hun snufjes dan neemt Apple toch wel een prominente plek in beslag. Onlangs heeft Apple namelijk de nieuwe iPhone 12-reeks gelanceerd en daarbij een geheel nieuwe technologie geïntroduceerd. We hebben het dan over de MagSafe technologie. Deze door Apple ontwikkelde technologie maakt gebruik van ingebouwde magneten in de achterkant van de iPhones. Deze ingebouwde magneten maken het vervolgens mogelijk om draadloze opladers en andere MagSafe-accessoires gemakkelijk te bevestigen op de achterkant van een iPhone. Met name de kwaliteit van het draadloze opladen, wordt hiermee aanzienlijk verbeterd. Dit komt doordat de ingebouwde magneten ervoor zorgen dat de spoelen altijd perfect op elkaar aansluiten. Zodoende wordt er het meest efficiënt opgeladen. Het is al bevestigd dat er in de toekomst meer accessoires op de markt zullen worden gebracht, die deze MagSafe technologie ondersteunen. Deze technologie staat dus nog echt in de kinderschoenen, maar heeft een goede toekomst voor zich liggen.

Samsung – Verbeterde camera

Niet geheel verrassend is het feit dat Samsung bij de nieuwe S20-serie de focus heeft gelegd op het verbeteren van de camera. Altijd al heeft Samsung namelijk met name gefocust op de camerakwaliteit. Ook deze keer weer dus. Wat kan je dan nu verwachten van de camera? Dat zijn ongelofelijk realistische opnames en ongekend scherpe beelden. Daarbij kun je tot wel tien keer inzoomen zonder enig kwaliteitsverlies. Deze toestellen van Samsung zijn dan ook al meermaals gepresenteerd als ideale fototoestellen, van bijna professionele kwaliteit. Super leuk dus voor de amateurfotografen onder ons. Let er goed op  dat je bij het kopen van een hoesje voor jouw telefoon weet welk model je hebt. Leuke telefoonhoesjes vind je op www.hoesjesdirect.nl

Bizar sterke accu

Dan nog een wat minder bekend smartphonemerk, namelijk de nieuwe Moto G8 Power van Motorola. Deze nieuwe smartphone heeft zich vooral ingezet met het oog op de accu. Dit toestel heeft dan ook een accu met een capaciteit van maar liefst 5000 mAh. Een ongekende accucapaciteit dus. Hiermee kun je namelijk tot wel drie dagen voort, zonder tussentijds het toestel te hoeven opladen. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Zeker nu het probleem van vele smartphones juist bij de accu ligt. Altijd een oplaadkabel bij je hebben, zal velen dan ook zeer bekend voorkomen. Even snel je toestel opladen op werk of studie, voordat je er weer vandoor moet. Dit is verleden tijd met de Moto G8 Power.

 

 

 

 

Draaibaar dual-screen

Last but zeker not least is de allernieuwste smartphone van LG met een draaibaar dual-screen. Deze smartphone beschikt over twee beeldschermen. Het tweede scherm verbergt zich achter het eerste scherm en wordt zichtbaar wanneer je het eerste scherm 90 graden met de klok mee draait. Zodoende kun je een app gebruiken op beide schermen of op ieder scherm een andere app. Het is maar net wat je zelf wilt. Dit toestel zal in ieder geval erg in de smaak vallen bij de gamers onder ons.

You may also like