Dé perfecte outfit voor jouw man

door Kelly op 't Hoog
Dé perfecte outfit voor jouw man

Hoewel we het vaak over fashion voor vrouwen hebben, is het natuurlijk ook belangrijk dat de mannen er een beetje goed bij lopen. Je wilt er natuurlijk niet alleen zelf uit zien als een fashionista, maar samen een goede indruk maken op een chique feestje! Wij geven je hier 3 tips waarmee jij voor je partner dé perfecte combinatie van klassiek en trendy kunt scoren. Hierdoor zullen jullie beiden als fashionista’s stralen op het komende feestje!

Een zakelijk overhemd: klasse en elegantie

Een overhemd is voor mannen een must-have in iedere garderobe. Het leuke is dat een overhemd eigenlijk altijd wel kan. Je komt hiermee goed voor de dag op je werk, daarnaast is een overhemd tijdens een bruiloft of andere chique gelegenheid ook een nette optie. Bij Suitableshop vind je bijvoorbeeld een grote collectie aan overhemden. Je vindt hier egale, vlakke overhemden maar er zijn er ook met een printje die een speelsere look kunnen creëeren.

Trui of sweater: sportieve tegenhanger of nette kantoorlook

Wanneer het iets kouder is, zal een overhemd niet genoeg zijn voor de alledaagse kantoorlook. Dan is het leuk om een trui of sweater aan te schaffen die je vervolgens kunt combineren met een overhemd. Door het overhemd onder de trui aan te trekken ziet de trui er toch net en klassiek uit en kom je goed, representatief voor de dag tijdens meetings of presentaties. Wanneer je vervolgens een sportieve look wilt creëeren kun je het overhemd achterwege laten en de trui bijvoorbeeld combineren met jeans en sneakers.

Chique voor de speciale gelegenheden

Voor de speciale gelegenheden is natuurlijk hét fashion item dat in jouw garderobe moet liggen een kostuum. Al heb je maar één pak dat zit als gegoten, het komt altijd van pas. Op bruiloften, zakelijke afspraken en nog veel meer gelegenheden kun je het vervolgens uit de kast halen. Het is één keer een gat uit je portemonnee, maar dan heb je ook wat! Bekijk online naar verschillende kostuums en pakken en laat je adviseren. Vaak kunnen verkoopadviseurs je perfect helpen bij de keuze van het best passende kostuum.

You may also like