De verschillende opdrukmogelijkheden voor werkkleding

door Kelly op 't Hoog
De verschillende opdrukmogelijkheden voor werkkleding

Bij het uitkiezen van werkkleding zijn er heel wat zaken waar je bij voorkeur rekening mee zal willen houden. Uiteraard zal je stil willen blijven staan bij de kwaliteit van de werkkleding, maar wat bovendien ook te denken van de wijze waarop je bedrijf wordt vermeld? Door je logo zichtbaar te plaatsen zorg je er voor dat je van generieke kleding jouw gepersonaliseerde bedrijfskleding maakt. Het is belangrijk dat deze niet alleen meteen herkenbaar is, maar ook perfect past bij de rest van je presentatie. In ieder geval, moet je nieuwe werkkleding uitkiezen en ben je nog niet helemaal zeker van de opdrukmogelijkheid waar je gebruik van gaat maken? In dat geval is het een absolute aanrader om even de informatie op deze pagina door te nemen.

Hoe belangrijk is de opdruk bij werkkleding echt?

De opdruk die wordt uitgekozen voor een bepaalde outfit kan ze maken of kraken. Dit zorgt er voor dat het absoluut van belang is om goed na te denken over het type opdruk waarvoor je kiest. Bedrukkingen die loslaten zijn bijvoorbeeld nefast voor de uitstraling waar bedrijfskleding over beschikt. De uitstraling van werkkleding is representatief voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van je bedrijf. Het laatste wat je dus wil is dat er een negatieve indruk wordt gecreëerd. Bovendien kunnen logo’s op tal van verschillende manieren worden geplaatst. In de praktijk wordt er echter veelal gekozen voor één van de volgende opties:

  1. Het borduren van logo’s op werkkleding;
  2. Het bedrukken van logo’s op werkkleding;

Het type opdruk waar je uiteindelijk voor zal kiezen is sterk afhankelijk van het type logo waarover je beschikt. Ook de afmetingen, het type stof en de positie spelen een cruciale rol. In het merendeel van de gevallen wordt er voor borduren gekozen. Dit niet in het minst omdat op deze manier de meest optimale duurzaamheid kan worden gerealiseerd. Dit bovendien niet alleen op korte, maar ook op lange(re) termijn.

Het borduren van werkkleding met je eigen logo

Werkkleding borduren zorgt er voor dat je kan rekenen op een mooie, stijlvolle uitstraling. Bovendien staat borduren er ook om bekend erg duurzaam te zijn. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een kwalitatieve borduring zal je er op kunnen rekenen dat deze niet zal verkleuren of krimpen tijdens het wassen. Ook het gebruik van een droogprogramma hoeft geen probleem te vormen. Bovendien is er nog een extra voordeel verbonden aan werkkleding borduren. Dit valt namelijk eenvoudig per stuk te realiseren. Je moet er eigenlijk alleen rekening mee houden dat lang niet alle logo’s en soorten kleding geschikt zijn om per stuk te borduren. Dit in het geheel niet wanneer het logo in kwestie over veel details beschikt of wanneer er sprake is van erg dunne kleding.

Wanneer kiezen voor werkkleding bedrukken?

Is werkkleding borduren niet mogelijk? In dat geval biedt werkkleding bedrukken een uitstekend alternatief. In de praktijk is het echter zo dat veel bedrijven vooral kiezen voor bedrukking omdat dit financieel (veel) interessanter is. Het bedrukken van werkkleding kan op twee verschillende manieren gebeuren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van zeefdruk en transferdruk. Deze laatste optie is de vaakst voorkomende. Dit in het bijzonder omdat deze aanzienlijk kwalitatiever is in vergelijking met zeefdruk. Deze laatste is vooral populair voor wat het realiseren van promotiekleding betreft. Voor een ruim assortiment werkkleding voor specifieke branches en beroepen, is Hurricane het station waar u online terecht kunt.

You may also like