Deze shorts moet iedere man in zijn kast hebben

door Scott
Shorts heren

Het is weer prachtig weer en dat betekent dat de zomerkleren uit te kast mogen worden getrokken. Wat is dan de perfecte zomergarderobe voor mannen? Je moet in ieder geval 6 verschillende short in je kast hebben hangen. Dan weet je zeker dat je voor elke gelegenheid helemaal klaar bent om te gaan. Benieuwd welke nette korte broeken dit zijn? Lees dan verder. 

1. Denim blauwe shorts

Natuurlijk is de eerste de denim blauwe shorts. Deze draagt bijna elke man dagelijks aangezien het stoer staat en comfortabel is. Je kunt de denim shorts zowel in een lichte variant als een donkere variant aanschaffen. Dan kun je de shorts met elke outfit combineren.

2. Denim grijze en zwarte shorts

Natuurlijk zijn er naast de blauwe denim shorts ook nog de zwarte of grijze shorts. Deze shorts zijn perfect voor in de avond en ogen heel erg stoer. Daarnaast zijn ze makkelijk te combineren met felle kleuren en prints. 

3. Cargo shorts

Is het heel erg heet buiten en wil je toch netjes voor de dag komen? Dan zijn Cargo short de ideale korte broeken. Deze broeken kun je casual of formeel aankleden dus ze zijn zeker een veelzijdig item in je kast. 

4. Witte shorts

Welke kleur schreeuwt meer zomer dan wit? Daarom moet je ook zeker witte shorts in je kledingkast hebben. Elke kleur past hierop wat natuurlijk ideaal is. Heb je een lekker kleurtje gekregen van de zon? Dan lijk je nog bruiner door deze shorts!

5. Effen gekleurde shorts

Natuurlijk is een leuke kleur ook altijd goed om te hebben in je kledingkast. Ga dus ook een keer voor effen gekleurde shorts in kleuren als rood, groen of blauw. 

6. De shorts met print

Ben jij iemand die wel houdt van een printje? Ga dan voor een nette korte broek met een print op Genti.Clothing. Draag er een effen shirt op om het niet te chaotisch te maken.

You may also like