Dit is waarom de Samsung Galaxy S9 jouw volgende smartphone moet zijn!

door Kelly op 't Hoog
Dit is waarom de Samsung Galaxy S9 jouw volgende smartphone moet zijn!

De Samsung Galaxy S9 is absoluut hét model van 2018, maar waarom eigenlijk? Er zijn een aantal redenen waarom je absoluut voor deze smartphone zou moeten kiezen.

1. De camera is perfect

De camera van de S9 is veel beter dan die van zijn voorgangers. Het variabele diafragma is een van de nieuwe snufjes die in deze smartphone verwerkt is. De lens past zich aan de hoeveelheid licht aan en daardoor worden avond- of zelfs nachtfoto’s van hogere kwaliteit.

2. De smartphone werkt supersnel

In de Samsung Galaxy S9 is een Snapdragon 845 processor verwerkt. Die zorgt ervoor dat je telefoon supersnel reageert. Niet alleen de bediening ervan gaat sneller, maar ook apps kunnen gegevens sneller verwerken. Zo hoef je je niet meer te ergeren aan een trage smartphone. De S9 is de snelste Android smartphone tot op dit moment.

3. Samsung Galaxy edge

Waar de Samsung Galaxy S6 edge nog heel bijzonder was, is deze ‘edge’ in de S9 standaard geworden. Dat ziet er niet alleen heel mooi uit, maar het is ook erg gemakkelijk in het gebruik. Het scherm is een stukje verder uitgebreid en je hebt bijvoorbeeld ’s nachts heel goed zicht op je klok. Verder is het prachtig wanneer je foto’s wilt kijken.

Lees ook: alles over Ernest horloges

4. Verrassende kleuren

Hoewel kleur niet alles is als het om een smartphone gaat, is het natuurlijk wel mooi meegenomen als jouw Samsung er strak uitziet. Met Coral Blue en Lilac Purple maak jij het straks helemaal. Met deze unieke kleuren kun je echt opvallen en natuurlijk geniet je er zelf ook van, telkens wanneer jij jouw smartphone tevoorschijn haalt.

5. Herkennen van voorwerpen en locaties

Wist je dat de Samsung Galaxy S9 ook voorwerpen en locaties kan herkennen in jouw foto’s? Je smartphone ziet op die manier waar je bent of waar je mee bezig bent en kan je aan de hand daarvan allerlei handige informatie verstrekken. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op een stedentrip bent!

6. Project Treble

De Samsung Galaxy S9 draait op Android 8.0. Met Project Treble zijn daar een aantal verbeteringen in aangebracht. Zo kunnen fabrikanten van apps en Google eenvoudig software-updates uitrollen zonder eerst de hardware driver bij te werken. Er is dan geen ondersteuning meer nodig bij elke update, wat zorgt voor een veel sneller en minder omslachtig proces.

7. Super slow-motion video’s

Met een Samsung Galaxy S9 wordt het eindelijk mogelijk om zelf super slow-mo video’s te maken. Je kunt een scène opnemen met 960 fps over 0,2 seconden. Dit kun je over circa 6 seconden afspelen. Leuk om grappige filmpjes te maken, maar ook om dingen te zien die je normaalgesproken met het menselijk oog niet had kunnen ontwaren.

Dit zijn een aantal redenen om voor de Samsung Galaxy S9 te kiezen. Natuurlijk speelt ook mee dat de prijs veel aantrekkelijker is dan die van de iPhone. De Samsung Galaxy S9 biedt jou de kwaliteit die je van een goede smartphone verwacht!

You may also like