Dit zijn de herfst/winter damesschoenen trends voor dames

door Scott
Damesschoenen trends

De verkleurde bladeren vallen uit de bomen en dagen worden steeds korter. De herfst is in volle gang en voor je het weet begint het winterseizoen. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe trends, daarom hebben wij de leukste damesschoenen trends voor deze herfst en winter op een rijtje gezet.

Trend 1. Hoge laarzen

Dit seizoen zien we vooral dat hoge laarzen in prachtige herfstkleuren als bordeauxrood, bruin en cognac. Natuurlijk moeten we ook de hoge laarzen in het zwart niet vergeten. Het leuke van hoge laarzen dragen is dat je er direct trendy en goed verzorgd uitziet. Zeker met een mooie hak van ongeveer 6 á 8 centimeter zie je er met hoge laarzen al snel stijlvol uit.

Trend 2. Lak(leer)

De kans is groot dat je vorig jaar geen seconde gedacht hebt om lakleer schoenen te kopen, echter zijn ze dit jaar helemaal terug van weggeweest. Lakleer damesschoenen geven weer een beetje glans aan de herfst en winter. Vooral enkellaarsjes, pumps en loafers van lakleer zijn razend populair.

Trend 3. Witte schoenen

Dit jaar valt ons een opvallende trend op, namelijk: winterwitte schoenen. Alle tinten wit, zoals spierwit, gebroken wit en roomwit, zijn toegestaan bij deze schoenentrend. Niet alleen witte sneakers zijn erg populair, maar ook laarzen in het wit zien we veel terug in het straatbeeld.

Trend 4. City western

Laarzen met cowboy invloeden passen helemaal in deze city western schoenentrend. Van enkellaarsjes tot hoge boots. Zolang ze maar een western look hebben zijn ze trendy voor deze herfst of winter.

Trend 5. Vierkante neuzen

Deze laatste trend is een zegen voor schoenliefhebbers met brede voeten. Schoenen met vierkante neuzen zijn dit jaar namelijk helemaal trendy. Zo kan je er met vierkante neuzen trendy bijlopen zonder in te leveren op comfort.

You may also like