Een spetterend verjaardagsfeest organiseren; 4 toffe ideeën

door Kelly op 't Hoog
Een spetterend verjaardagsfeest organiseren 4 toffe ideeën

Ben jij of is iemand die je goed kent binnenkort jarig? Organiseer dan een spetterend verjaardagsfeest! Bij een feest komen diverse zaken kijken en om het overzicht te behouden, is een goede planning vereist. Afhankelijk van je budget en de tijd van het jaar kun je het feest zo gek en duur maken als je zelf wilt. Wij geven je alvast 4 toffe ideeën om je op weg te helpen!

1. Huur een artiest

Een tof idee voor een verjaardagsfeest kan bijvoorbeeld zijn: een artiest boeken. Hierbij kun je denken aan een toffe lokale artiest, een wat bekendere indien het budget dit toelaat of een dj die het gezelschap tot in de late uurtjes laat doorfeesten! Uiteraard hangt dit volledig van het budget af omdat iemand inhuren nog een aardig prijskaartje kan bevatten.

2. Verkleedfeest

Een ander leuk idee voor een spetterend verjaardagsfeest is een verkleedfeest. Vraag op de uitnodiging of men verkleed op wilt komen dagen en laat dit een vrije keuze zijn of hang er zelf een thema aan vast. Het is belangrijk om te melden dat dit de dresscode is, zodat mensen zich ook daadwerkelijk gaan verkleden. Leef je zelf helemaal uit en als je bijvoorbeeld 16 wordt of een Abraham of Sarah leeftijd hebt, is je outfit makkelijk samen te stellen!

3. Themafeest

Wel of niet verkleden is de vraag…? Bij een themafeest hoeven de genodigden zich niet per se te verkleden als dit niet van ze wordt gevraagd. Je kunt het namelijk ook laten bij de decoratie van de uitgekozen locatie en de sfeer laten beïnvloeden door het thema. Zo kun je men wel op de hoogte stellen van het thema en kunnen zij zich er eventueel wel naar kleden, maar hoeft men zich niet per se te verkleed te verkleden. Geef het duidelijk aan op de uitnodiging zodat de gasten weten wat hen te wachten staat en zij zich hier op kunnen voorbereiden. Een verjaardag organiseren vergt enige planning en overzicht!

4. Strandfeest

Tot slot kun je ook kiezen voor een strandfeest, als het weer dit toelaat uiteraard. Voor een strandfeest moet er wel een vergunning worden geregeld, dus houd hier tijdig rekening mee. Zorg dat je een akkoord hebt voordat je gaat plannen of uitnodigingen gaat versturen. Een strandfeest kan aangevuld worden met een barbecue en een toffe cocktailbar bijvoorbeeld!

Als je het feest als verassing organiseert moet er natuurlijk ook gedacht worden aan het uitzoeken van een leuk cadeau. Organiseer je het voor jezelf? Denk dan aan een leuk cadeau voor jezelf en zet dit eventueel als tip op de uitnodiging neer. Als het een duurder cadeau is kunnen mensen dan contact met elkaar opnemen en het gezamenlijk geven!

You may also like