Eerste date? Dan doe je een moord voor de perfecte indruk!

door Scott
Eerste date

Nou ja, laten we ook maar niet zo ver gaan. Edoch, je wilt natuurlijk wel dat die beeldschone tegenover je enkel en alleen oog heeft voor jou.

Stijl. Daar gaat het om. Maar je mag jezelf ook niet verloochenen. Dat gebeurt al genoeg vandaag, waarin we ons via sociale kanalen al dan niet bewust heel anders voordoen dan we zijn. Gelukkig is dat helemaal niet nodig. De truc is om de allerbeste versie van jezelf te laten zien – en toch volledig jezelf te blijven. Een delicate balans, dat beseffen we maar al te goed.

Toch is het er eentje die best gemakkelijk bereikt kan worden. We gaan er immers vanuit dat degene met wie je afspreekt niet zomaar heeft besloten om met jou op date te gaan. Het eerste ijs is dus al gebroken! Er gaat een bepaalde ‘belofte’ van je uit. Nu is het helemaal aan jou om die dan ook waar te gaan maken. Hoe je dat aanpakt? Dat beschrijven we gedetailleerd hieronder. Lees dus snel verder om jouw date de hoogste slagingskans te geven!

Verschijning en houding

Stel, je spreekt af bij een restaurant. Natuurlijk heb je er al rekening mee gehouden dat jullie ergens gaan eten waar jullie allebei aan jullie trekken komen. Je laat je date immers niet eten in een grillrestaurant terwijl hij of zij vegetarisch is!

Arrogantie? Daar knappen veel mensen op af. Onzekerheid? Ook absoluut een dooddoener! Je date moet zich bij jou veilig voelen. Een zelfverzekerde en openhartige uitstraling is daarom van harte aan te bevelen.

En uiteraard heb je je gestoken in een kostuum dat perfect bij de gelegenheid past. Casual mag wel zodra jullie uit eten gaan. Wordt ‘t toch wat meer fancy, zoals een opera? Tja, dan is een smoking uiteraard passender. Doe een beetje onderzoek en haal de kleding in huis die volgens jou hoort bij de bestemming en die jou tegelijkertijd als gegoten zit.

Ben je een echte heer? Dan vergeet je uiteraard niet om de deur voor je date open te houden en zijn of haar stoel aan te schuiven. Maak echter niet de fout om zomaar aan te nemen dat jij alles moet betalen; we leven in het derde decennium van de 21ste eeuw en zowel mannen als vrouwen zijn inmiddels geëmancipeerd! De eis om de ander niet toe te staan een duit in het zakje te doen kan als neerbuigend worden ervaren.

Finishing touch

Goed, je hebt dus je beste pak aangetrokken. En uiteraard de rest van je uiterlijk ook verzorgd; je mag immers niet arrogant overkomen maar wel blij zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet. Je date – en hopelijk toekomstige partner – moet natuurlijk graag met jou gezien willen en kunnen worden! Waarom zou je dan stoppen bij proberen plezierig te zijn voor het oog? De neus wil ook wat! Imponeer je potentiële geliefde dan ook door een Hugo Boss parfum te dragen dat jouw stijl helemaal afmaakt.

Veel succes, mooie man!

You may also like