Gepersonaliseerd telefoonhoesje met naam, foto of initialen

door Kelly op 't Hoog
telefoonhoesje met naam

Op zoek naar een gepersonaliseerd telefoonhoesje? Dan ben je bij I’m a Fashionlover aan het juiste adres! Je telefoon is niet meer weg te denken uit je dagelijkse bezigheden en dus moet je ervoor zorgen dat je hem goed beschermt. Gelukkig hoeft een beschermend telefoonhoesje helemaal niet saai te zijn. Wij hebben namelijk de leukste exemplaren voor je op een rijtje gezet. Of je nu gaat voor een telefoonhoesje met naam, met foto of met initialen. Er zit ongetwijfeld het hoesje bij dat voor jouw iPhone of Samsung geschikt is en aan jouw persoonlijke wensen voldoet!

Telefoonhoesje met naam of initialen

De eerste variant op een gepersonaliseerd telefoonhoesje is een telefoonhoesje met naam of met initialen. Zo’n telefooncase is er voor ieder iPhone en Samsung model wel te vinden en maakt jouw telefoonhoesje uniek en extra bijzonder. Laat jouw volledige naam op de telefooncase zetten, zodat iedereen weet dat het hoesje én de telefoon bij jou hoort. Jouw initialen zullen niet meteen duidelijk maken dat het telefoonhoesje en de telefoon bij jou horen, maar misschien maakt dat het ook wel extra leuk.  De telefoonhoesjes met naam en initialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Bij de meeste leveranciers kun je het hoesje zelf ontwerpen. Zo kun je kiezen voor de kleur tekst, de grootte en het lettertype. Zo maak je jouw hoesje pas echt persoonlijk!

Telefoonhoesje met foto

De tweede variant op een gepersonaliseerd telefoonhoesje is een telefoonhoesje met foto. Hoe leuk is het om een foto van jezelf, jouw hond of vriend op het hoesje te laten drukken. Zo word jij zelf altijd weer herinnerd aan dat fantastische fotomoment van bijvoorbeeld jullie trouwdag of geweldige vakantie. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een wat algemenere foto op het telefoonhoesje te laten drukken van bijvoorbeeld jouw sterrenbeeld, lievelingsdier of sportheld. Zo maak je jouw telefooncase persoonlijk en heeft jouw mobiel tevens een robuuste bescherming bij het vallen of stoten van de mobiel.

Een telefoonhoesje met foto vind je op verschillende webshops en zijn er in verschillende kleuren en maten. Of het nu voor jouw iPhone of Samsung smartphone is en of je nou een geel, doorzichtig of blauw telefoonhoesje wilt. We hebben de leukste hoesjes en beste webshops voor je uitgekozen!

Gepersonaliseerd telefoonhoesje kopen

Wil jij dus ook zo’n leuk gepersonaliseerd telefoonhoesje kopen? Bekijk hieronder dan alle webshops en exemplaren die wij jou aanraden. Geef bij het bestellen jouw initialen of naam door en er wordt voor gezorgd dat jouw bestelling in orde wordt gemaakt.

You may also like