Hoe pakt stijlicoon Meghan Markle het aan?

door Kelly op 't Hoog

Door haar rol in de hitserie Suits had Meghan Markle al wereldwijd faam verkregen. Maar nu ze sinds dit voorjaar officieel deel uitmaakt van het Britse koninklijk huis, staat ze nog meer in de schijnwerpers. Meghan wordt geroemd om haar altijd stijlvolle uitstraling. Op welke gelegenheid ze zich ook begeeft, ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Natuurlijk is ze van zichzelf een prachtige vrouw, dat staat voorop. Maar ook haar kledingkeuze helpt haar keer op keer weer te stralen. Wat kunnen we van haar leren?

 

<h2>Spijkerbroek en witte blouse</h2>

Hoe simpel deze combinatie ook mag zijn, je gooit er altijd hoge ogen mee. En dat is iets wat Meghan maar al te goed weet. Niet voor niets koos ze voor deze outfit toen ze haar –toen nog verloofde- Harry vorig jaar vergezelde op de Invinctus Games. Een witte blouse doet het altijd goed, zelfs als het een oversized model is zoals Meghan die de bewuste dag droeg. En ook het feit dat ze gescheurde jeans droeg, deed niets af aan haar classy uitstraling. Zo sterk is de combinatie spijkerbroek en witte blouse dus!

 

<h2>Kokerrok met blouse</h2>

Een kokerrok geeft je een echt vrouwelijke uitstraling. Haar karakter Rachel Zane uit de serie Suits droeg ze ook maar al te graag. Misschien heeft ze daardoor wel een liefde voor dit mode-item ontwikkeld, want Meghan wordt regelmatig in een lange, strakke rok gesignaleerd. Deze combineer je natuurlijk met een paar mooie stiletto’s. Even wennen, maar al gauw wil je niet anders. Om het niet té sexy te maken, draag je een blouse die niet nauw aansluit. Geen oversized model zoals je bij een spijkerbroek kan dragen, maar, maar simpelweg een blouse die niet strak om je lijf zit.

 

<h2>Nude kleuren</h2>

Meghan wordt ook regelmatig gezien in nude tinten. Dat zijn naturel kleuren die dicht bij verschillende huidstinten liggen. Ze geven je een stijlvolle en tegelijkertijd romantische uitstraling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan champagnekleuren, verschillende tinten roze, taupe en crème. Vroeger droeg Meghan vaker fellere kleuren, maar de laatste jaren heeft ze haar garderobe behoorlijk aangepast. Schroom je niet om jezelf net als Meghan in een geheel nude outfit te hullen. Wanneer je op een feestje verschijnt met een dergelijk jurkje en bijpassende schoenen zul je hoofden doen draaien. Bovendien schijn je van nude kleuren zelf ook nog lekker rustig te worden!

 

<h2>Pantalon met blazer</h2>

Nog zo een klassieker die Meghan maar al te graag draagt. Zeker naar wat zakelijkere ontmoetingen. Behalve dat een pantalon en blazer je een sterke vrouwelijke look bezorgen, geven ze je namelijk ook een serieuze uitstraling. Net hetgeen wat je soms juist wilt bereiken. Een juiste outfit kan jouw standpunt kracht bijzetten. Draag deze outfit net als Meghan met bescheiden pumps naar je werk als daar een formele kledingstijl heerst. Maar ook kun je een pantalon met blazer prima aantrekken wanneer je afspreekt voor een borrel. Eén ding is zeker: in deze tijdloze outfit zal je Meghan nog vaak zien!

You may also like