Koop ook merkkleding voordelig online!

door Kelly op 't Hoog

Wandelen in de chique wijken van je stad kan soms een nachtmerrie zijn als je verslaafd bent aan winkelen. Gerry Weber, Yaya, Freebird… De ramen laten onze hoofden draaien, maar we weten heel goed dat de prijs van het kleine zwarte jurkje dat ons doet kijken, onze bankrekening zou opblazen. Dus we kijken weg met onze betraande ogen en we kijken dan opnieuw op de sublieme top die in het tegenoverliggende raam wordt gepresenteerd. We zeggen dan dat het leven oneerlijk is en dat we het ons met onze portemonnee nooit kunnen veroorloven om kleding met zulke sublieme lijnen te dragen.

Denk nog eens na, er zijn oplossingen als je niet het geduld hebt om op de uitverkoop te wachten.

Waarom merkkleding

Waarom willen mensen zo graag in merkkleding lopen? Je hoort natuurlijk vaak dat het qua uitstraling een hoop doet. Zien en gezien worden. Maar over het algemeen is merkkleding ook van een stuk betere kwaliteit. Dit gaat niet alleen over de stoffen die gebruikt worden, maar ook de kwaliteit van de kleuren en de stiksels is vaak een stuk beter. Zo gaat je kledingstuk langer mee en ben je op de langere termijn dus eigenlijk goedkoper uit.

Particuliere verkoop

Er zijn natuurlijk de particuliere verkoopwebsites die over het algemeen kortingen van 30 tot 70 % bieden. Deze vermenigvuldigen zich razendsnel en concurreren genadeloos door in een beperkte tijd de producten van trendy merken te presenteren. Confectiekleding, lingerie, cosmetica, accessoires… Alles kan daar. Dit zijn vaak onverkochte producten of producten die verkocht moeten worden, maar meestal zijn er leuke aanbiedingen en hele leuke stukken.

Modeketens

Verder zijn natuurlijk veel van je favoriete modezaken, zoals Zwijnenburg, zowel offline als online goed bereikbaar voor service. Heb je in de winkel alle tijd en ruimte gehad om je favoriete merk te passen, dan kan je de volgende keer dezelfde maat gewoon online bestellen. Zo heb je online gemak met offline service!

Voor degenen die hun maat niet kennen (het gebeurt niet alleen bij mannen!) of die het niet kunnen verdragen om twee weken te wachten om hun aankopen te ontvangen, organiseren de meeste merken minstens één keer per jaar privéverkopen in winkels. Registreer je gewoon van tevoren in het klantenbestand en je zult zeker een kleine uitnodigingskaart ontvangen voor een privéverkoop. Op die manier krijg je de service die je verwacht bij de aanschaf van topmerken.

Online kleding bestellen

Voor fashionfans gaat niets boven het bezoeken van Nederlandse winkels waar merkhandtassen en mooie truien op je wachten. De website van Zwijnenburg biedt ook honderden originele stukken van buitenlandse merken of kleine ontwerpers met leuke kortingen. De belangrijkste merken zoals bijvoorbeeld Tramontana, Geisha of Studio Anneloes zijn daar continu met hun nieuwste merken vertegenwoordigd. Het is niet voor niets het grootste modehuis in Hartje Holland!

You may also like