De leukste chick flicks voor een avondje thuis

door Kelly op 't Hoog

Soms is het heerlijk om even weg te dromen bij een chickflick met een romantisch verhaal en knappe hunk erin. Samen met je vriendinnen lachen, huilen en zwijmelen.. Daarom hebben we 10 leuke chickflicks op een rijtje gezet voor je.

27 dresses

Jane is al 27 keer bruidsmeisje geweest en heeft daardoor een heleboel uiteenlopende jurken in haar kast hangen. Ze is stiekem verliefd op haar baas, welke gaat trouwen met haar zus. Moet ze nog een keer bruidsmeisje worden?

Bron: IMDB

 

10 things I hate about you

Als Bianca hoort dat ze niet mag daten tot haar manhatende oudere zus Kat een vriend heeft, koopt Bianca’s would-be vriendje een norse student om die haar moet versieren.

Bron: Netflix – ook hier te bekijken!

 

Letters to Juliet

Door een brief te beantwoorden die geadresseerd was aan Juliet Capulet van Shakespeare gaat een Amerikaanse vrouw in Verona, Italiƫ, op zoek naar de liefde.

Bron: Netflix – ook hier te bekijken!

 

How to lose a guy in 10 days

Een speler wedt met zijn collega’s dat hij een vrouw in tien dagen verliefd op hem kan laten worden. Maar hij wedt op de verkeerde: een schrijfster met een eigen agenda.

Bron: Netflix – ook hier te bekijken!

 

Dear John

Op briefpapier moet de liefde tussen en student en een soldaat voortbestaan en overleven: dat wordt snotteren…

Bron: Netflix– ook hier te bekijken!

 

The Vow

A car accident puts Paige in a coma, and when she wakes up with severe memory loss, her husband Leo works to win her heart again.

Bron: IMDB

 

The Sisterhood of the Traveling Pants

Vier vriendinnen kopen samen een mysterieuze broek die hen alle vier wonderwel past ook al zijn ze erg verschillend. En het geeft hun vooral een onoverwinnelijk gevoel.

Bron: Netflix – ook hier te bekijken!

 

Pitch Perfect

Deze muzikale comedy gaat over de wereld van a cappella groepen die het opnemen tegen elkaar in een zinderende wedstrijd.

Bron: Netflix – ook hier te bekijken!

 

Miss Congeniality

FBI-agente Gracie Hart heeft een serieuze make-over nodig voordat ze undercover kan meedoen aan de verkiezing voor Miss United States om een terrorist te vangen.

Bron: Netflix – ook hier te bekijken!

John Tucker must die

Als drie tienermeisjes ontdekken dat hun hart is gebroken door dezelfde schoft, bundelen ze hun krachten om wraak te nemen op hun aantrekkelijke ex.

Bron: Netflix – ook hier te bekijken!

——————————

Welke film is jouw favoriet?

You may also like