Maak je lingeriekast klaar voor de winter

door Kelly op 't Hoog
Maak je lingeriekast klaar voor de winter

Koning winter is in het land en dat betekent dat je vaak meerdere laagjes boven elkaar draagt zodat je het lekker warm hebt. Misschien ligt je kast al vol met wintertruien in mooie kleuren en heb je al enkele broeken in velours aangeschaft. Het zijn kledingstukken die je deze winter zeker zult koesteren. Maar vergeet ook niet om aandacht te besteden aan de eerste laag die constant contact maakt met je huid. Enkele tips om je lingeriekast compleet te maken en te ordenen.

Lingerie ordenen

Als je over een dressing beschikt, is het ideaal om een grote schuif of kast met mandjes te voorzien voor je lingerie. Orden je bh’s per kleur en leg ze op elkaar zodat ze hun vorm blijven behouden. Ga zeker niet de cups van je bh plooien want dan klikken ze in mekaar. Het is nog steeds de beste manier om je bh’s open op mekaar te leggen zodat hun pasvorm behouden blijft.

Ga aan de slag met verschillende organizers om je lingeriekast op te ruimen. Ze zijn bijzonder handig en zorgen ervoor dat je bh’s en slips mooi weggeborgen kunnen worden. Gedaan met een uur zoeken naar de juiste slip bij je bh.

Ondergoed shoppen

Wanneer je doorheen de verschillende mogelijkheden gaat van een slip voor dames, is het model dat voor jou het meest comfortabel zit het vertrekpunt. Kies dus meteen de pasvorm die jou het meeste comfort geeft. Geen fan van kleine slipjes? Kies dan bijvoorbeeld voor slips met een hogere taille die meer steun en comfort kunnen bieden. In de winter kan het ook comfortabel zijn om boxers te dragen, al dan niet in katoen. Ze zorgen voor een comfortabele fitting. 

Komt die romantische date met je partner onverwacht en wil je toch graag sexy ondergoed dragen? Geen nood, want dankzij het aanschaffen van enkele sets bestaande uit een bh en slip, ben je steeds voorbereid op een leuke avond uit. Heb je een sexy jurk met doorkijk in je kleerkast hangen? Dan schaf je ook maar beter een onzichtbare brazilian slip aan. Daarnaast is een corrigerende slip nog altijd een standaarditem voor je lingeriekast. 

Lekker slapen

In je lingeriekast mag ook sexy nachtkleding niet ontbreken. Een babydoll of een slipdress is een basisstuk om onder de lakens te kruipen met een verleidelijke look. Vaak in combinatie met een bijpassende slip trek je op die manier sowieso de aandacht van je partner. Je lingeriekast ordenen was nog nooit zo plezant!

You may also like