Nieuws over telefoonhoesjes

door Kelly op 't Hoog
Nieuws over telefoonhoesjes

Wie zou een aantal jaren geleden gedacht hebben dat telefoonhoesjes ook voor nieuws zouden kunnen gaan zorgen. Hieronder vind je de nieuwste ontwikkelingen. My Jewellery houdt jou op de hoogte.

Veganistische telefoonhoesjes

Maak jij je ook zorgen over die steeds grotere hoop plastic op de wereld? Kies dan ook voor groen als je een telefoonhoesje gaat kopen. Ze zijn er namelijk nu ook van vlas. Vlas is een gewas dat zonder problemen ieder jaar kan worden geoogst. Het hoesje kan, als jij het niet meer gebruikt op de composthoop en levert dus geen afval op. Ook de verpakking is geheel vrij van plastic. Pela case is hiermee het eerste milieubewuste telefoonhoesje ter wereld. Door de eigenwijze vormgeving van deze hoes past een hoesje voor een iPhone om bijna alle modellen van dit merk en dat geldt ook voor andere grote merken. Dit is mogelijk door de openingen multifunctioneel te maken. Het hoesje komt uit Canada en is nog behoorlijk prijzig.

Feministische telefoonhoesjes

Wil jij middels je telefoonhoesje ook duidelijk maken hoe jij denkt over de wereld en de rol van man en vrouw erin. Wat dacht je dan van de tekst ‘Ik heb geen talent voor ondergeschiktheid’. Natuurlijk maak je met ‘Politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten’ ook het een en ander duidelijk. De feministische telefoonhoesjes zijn bedoeld als gadget maar geven ook een duidelijke boodschap. Er zijn momenteel vier verschillende versies te krijgen, maar bij succes zal dat aantal allicht worden uitgebreid. De zwarte hoesjes zijn momenteel beschikbaar voor Samsung S7 en S8 en de iPhone modellen 6 en 7/8.

Hoesje voor barstvrij scherm

Al proberen we onze kostbare smartphones goed te beschermen, een barst in het scherm is toch vaak niet te voorkomen na een val, die er onschuldig uitziet. Een telefoonhoesje is uiteraard ook bedoeld om je mobiel er leuk uit te laten zien en die te beschermen tegen stof en vuil, maar een bescherming tegen barsten?

Een Duitser heeft een opzienbarend product ontwikkeld dat er voor moet zorgen dat iedere smartphone een barstvrij scherm krijgt en een val nauwelijks risico oplevert. Het hoesje ziet er zo bij eerste blik heel gewoon en bijna saai uit. Maar zodra een val wordt ingezet, verandert dat bliksemsnel. Sensoren merken de ongewone beweging op en er worden razendsnel, springveren uitgeklapt. De veren vangen de klap op in plaats van jouw telefoon. Bij testen bleek het systeem snel genoeg om ook een korte val afdoende te breken. De uitvinder zegt niet dat deze soort airbag voor je mobiel 100% bescherming kan bieden. Maar het verkleint wel de kans op barsten en krasjes die een telefoon zo lelijk kunnen maken of zelfs onbruikbaar. Het hoesje is na 3 jaar ontwikkeling in principe klaar voor de markt.

De bedoeling is om eerst een versie te maken voor de iPhone en daarna ook voor andere modellen. Er wordt nog gezocht naar een fabrikant die het aandurft om dit revolutionaire idee om te zetten in een product dat geschikt is voor de verkoop.

Wist je trouwens dat er ook iPhone accessoires zijn van Adidas?

You may also like