Ooglidcorrecties, wat maakt deze behandeling zo populair?

door Mike

Naarmate we ouder worden kunnen we vaststellen dat de elasticiteit rond de ogen afneemt. De huid van de oogleden gaat dan vervolgens hangen terwijl er ook nog eens vetweefsel van onder de huid naar voren kan komen. Onze oogleden worden dikker terwijl de huid aan de bovenkant tot over de ooglidrand kan zakken. Dit kan in de praktijk zelfs zo erg zijn dat je er tegenaan kan kijken. Het spreekt voor zich dat dit niet meteen aangenaam is. Bovendien is het ook nog eens zo dat hierdoor de uitstraling van je gezicht danig wordt beïnvloed. Het ondergaan van ooglidcorrecties zorgt er in de praktijk voor dat je dit probleem op een efficiënte manier aan kan pakken. 

Hoe worden ooglidcorrecties uitgevoerd? 

Bij ooglidcorrecties is het zo dat het teveel aan huid waarvan sprake is wordt verwijderd. Dit kan eventueel gebeuren in combinatie met overtollig vetweefsel. Het gaat hierbij om een bescheiden ingreep die in de praktijk tussen de 30 en 40 minuten tijd in beslag neemt. Omwille van het feit dat de behandeling poliklinisch kan gebeuren is het zo dat er sprake is van een lokale en dus niet van een algemene verdoving. Bijgevolg is het voor de meeste mensen mogelijk om na het ondergaan van de ingreep terug huiswaarts te keren. 

Wanneer ooglidcorrecties werden ondergaan kan er vastgesteld worden dat het merendeel van de mensen er heel wat jonger uitzien. Bovendien kunnen ze eveneens rekenen op een aanzienlijk frissere blik. Daarnaast zal je uiteraard tevens kunnen vaststellen dat klachten zoals bijvoorbeeld ogen die vermoeid aanvoelen definitief verdwenen zullen zijn. Ooglidcorrecties vormen sinds jaar en dag één van de meest populaire cosmetische behandelingen op de markt en dat is zeker niet verrassend.

Zijn er ook alternatieve oplossingen?

Er kan in de praktijk vastgesteld worden dat het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie niet de enige oplossing is die wordt aangeboden voor het probleem van veroudering in het gezicht dat zich kan stellen. Er zijn bijvoorbeeld ook tal van verschillende soorten crèmes op de markt terug te vinden die er bekend om staan dit probleem eveneens gedeeltelijk op te kunnen lossen. Dit gezegd hebbende zijn de resultaten bij het gebruik van dergelijke crèmes in de praktijk vaak tegenvallend. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het resultaat vaak slechts tijdelijk van aard waardoor je binnen de kortste keren opnieuw naar een andere oplossing moet zoeken. 

Ooglidcorrecties vormt vaak veruit de interessantste oplossing

Bovenstaande geeft het eigenlijk al een beetje aan. Het is compleet normaal dat mensen in de praktijk op zoek gaan naar mogelijkheden om er altijd op hun best en bovendien ook vooral zo jong mogelijk voor te komen. Om dit voor mekaar te krijgen is het een aanrader om een ooglidcorrectie te ondergaan. Niet alleen zullen menig aantal vervelende problemen en klachten op die manier komen te verdwijnen, bovendien zal je ook nog eens tot de vaststelling komen dat je terug over een veel jeugdigere uitstraling zal beschikken. Spreekt dit alles jou ook wel aan en zou je dan ook bijgevolg ook zelf willen overgaan tot het laten uitvoeren van een dergelijke ingreep? Dat kan uiteraard perfect! Ooglidcorrecties kunnen in principe nagenoeg door iedereen worden ondergaan.

Mis je informatie na het lezen van dit artikel? Vraag het aan de specialisten van SAM Kliniek.

You may also like