Op deze 6 manieren maak je jouw verjaardag nog leuker!

door Kelly op 't Hoog
Op deze 6 manieren maak je jouw verjaardag nog leuker!

Hiep hiep hoera! Er is niets leukers dan jarig zijn. Die ene dag in het jaar die even helemaal in het teken van jou staat. Maar goed, in de praktijk is je verjaardag vaak een stressvolle dag. We zijn de hele dag taart en koffie aan het serveren en aan het eind van de dag zakken we uitgeput op de bank. Zo is dit nu niet bepaald een leuke relaxte dag. Kortom, hoe zorg je er nu voor dat deze dag zonder stress verloopt en je aan het eind van de dag kunt nagenieten van de leukste dag van het jaar? Wat voor leuke dingen kun je zoal doen op je verjaardag zonder het bekende schaaltje kaas en worst? We zetten even een aantal leuke ideeën voor je op een rij.

Waar kies je voor?

Zet de koffie met gebak en borrelhapjes even opzij en bedenk wat je echt leuk zou vinden. Waar droom je van? Wat heb je altijd al graag willen doen? Misschien wil je graag een weekend naar Barcelona, naar een wijnproeverij of een knalfeest geven. Of kies iets van je bucketlist. Stel jezelf even centraal en vraag jezelf af wat je het allerleukste zou vinden om te doen. Het draait immers om jou deze dag! Bovendien is nieuwe ervaringen opdoen altijd leuk op je verjaardag.

Filmavond

Kies een paar van je favoriete films uit, leg wat matrassen met kussens op de grond en organiseer een filmavondje. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete film uit je geboortejaar draaien. Serveer er wat lekkere tapas, kaasjes en wijnen bij. Of kies voor een echte originele bioscoopavond met popcorn, frisdrank en nachos. Succes gegarandeerd!

Verwendagje

Misschien heb je behoefte aan echt even lekker relaxen op je verjaardag? Denk dan eens aan dagje wellness met een paar goede vrienden en vriendinnen of een picknick op het strand. Voor een echte ontspannen dag laat je iedereen iets meenemen naar de picknick. Zo word je verrast door allerlei lekkernijen en kun je zelf lekker ontspannen en genieten.

Workshop

Ook een workshop is een leuke manier om lekker bezig te zijn en even gezellig onder elkaar te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een workshop bonbons maken. Ideaal voor chocoholics. Dat vindt  iedereen leuk om te doen en je houdt er nog een doos overheerlijke bonbons aan over ook!

Doe iets geks!

Waarom zou je iets doen dat iedereen al doet? Doe gewoon eens iets geks. Zo weet je zeker dat je een dag vol plezier zult hebben. Bovendien heb je er zelf dan ook een leuke ervaring bij. Ga in een hottub rond varen in Rotterdam, maak een sledehondentocht, ga grotbiken of bij Jamie Oliver lunchen. Of organiseer een photo booth op je verjaardag. Deze kun je boeken bij Fotosnap.nl. Er is keuze te over aan unieke, leuke activiteiten tegenwoordig om uit te kiezen!

Knalfeest

Houd je van dansen en muziek? Denk dan zeker ook aan een feestje. Zoek een goedkope locatie of organiseer het bij jou thuis en laat iedereen zelf zijn top 3 dansnummers meenemen. Zo ben je verzekerd van een goede dansmix en hoef je zelf niet veel voor te bereiden. Je kunt ook aan iedereen vragen om iets te eten mee te nemen. Zo hoef je ook niet voor de catering te zorgen. Haal je glitterjurk en dansschoenen uit de kast en dans tot in de vroege uurtjes!

You may also like