Op deze manier stel je een vlotte outfit samen

door Kelly op 't Hoog

Je wilt niet altijd in een nette jurk, of bijvoorbeeld pantalon op het werk verschijnen. Er zijn dagen waarop je zoekt naar een vlotte, makkelijk zittende outfit. Hoe stel jij deze momenteel samen? Er zijn verschillende merken die zich specifiek op dit type kleding richten. Kijk bijvoorbeeld eens naar 10 Days kleding, een hip en modern merk wat kleding in verschillende soorten, kleuren en stijlen aanbiedt. Kies je voor een leuk shirt met daaroverheen een nette blazer? Ga je voor een lange rok, in combinatie met een iets te grote trui? Accentueer je vrouwelijke vormen door de trui te combineren met een riem rond je taille. Een riem accentueert niet alleen je vormen, maar maakt een outfit ook minder saai. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een ketting rond je hals. 

Kies voor een comfortabele broek of rok 
Een makkelijke, vlotte outfit begint bij het kiezen van de juiste broek of rok. Populair is een lange, zachte rok in het voorjaar. Mogelijk is het nog net te koud voor een kort rokje. Daarbij verstoppen de lange rokken je nu nog witte benen; in de zomer zal dat straks anders zijn en is een korte rok geschikt. In plaats van een lange rok, zou je ook voor een wijder model broek kunnen kiezen. Ga je voor een pantalon van een zachte stof, of geef je de voorkeur aan een sportieve jeans? Een sportieve tint voeg je ook aan de outfit toe, door deze te combineren met sneakers in plaats van schoenen met een hak of bijvoorbeeld espadrilles. Zorg er hierbij wel voor dat je de sneakers voor vertrek nog even poetst. 

Fijne shirts, truien en vesten 
Zoals reeds genoemd, richt 10 Days zich specifiek op makkelijk zittende kleding. Dit zie je ook terug in de shirts, truien en vesten die van dit merk worden aangeboden op het internet. Een wijd shirt met v-hals, voorzien van een patroon met witte strepen. Het geeft je een speelse look! Kijk specifiek eens naar de shirts met korte mouwen, die over een wijdere ruimte rond je oksels beschikken. Het helpt je hevig zweten op een warme voorjaars- of zomerdag te voorkomen. De goede kwaliteit van de kleding van 10 Days maakt dat je er een lange tijd plezier van hebt. Dat geldt overigens niet alleen voor de kleding van dit merk, maar ook voor die van merken als Cambio, Marc Cain, Creenstone en Rosner. 

You may also like