Parkeren bij Vliegvelden? Ontdek alle Mogelijkheden!

door Kelly op 't Hoog
Parkeren bij Vliegvelden Ontdek alle Mogelijkheden!

Wij Nederlanders zijn geboren globetrotters en gaan graag op reis. Met name in de zomermaanden vertrekken wij massaal uit ons koude kikkerlandje om te kijken wat de rest van de wereld te bieden heeft. Met het vliegtuig kom je in elke uithoek van de wereld en is dan ook een ideaal maar ook duur vervoersmiddel voor je welverdiende vakantie. De prijzen tijdens het hoogseizoen liggen vele malen hoger dan buiten deze drukke periode. Dit geldt niet alleen voor vliegtickets maar ook voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden. Deze prijsverschillen zitten niet alleen in de seizoenen maar verschillen ook enorm per parkeergelegenheid. Elk vliegveld kent officiële on-airport en alternatieve off-airport parkeergelegenheden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld lang parkeren Schiphol? In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden en tarieven!

Hoe gaat het Parkeren in zijn werking?

Elk vliegveld heeft zoals gezegd on- en off-airport parkeergelegenheden. De on-airport opties worden vaak beheerd door het vliegveld zelf en liggen op loopafstand. Dit zijn zeer comfortabele parkeeropties maar daar betaal je ook de hoofdprijs voor. De off-airport opties zijn alternatieve parkeerbedrijven die allen nabij de vliegvelden gevestigd zitten. Hier parkeer je in de vormen van shuttle parking of valet parking. Shuttle parking houdt in dat je rechtstreeks naar de parkeerplaats rijdt en hier uw auto parkeert. Vervolgens wordt je middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en uiteindelijk ook weer terug. Valet parking houdt in dat je rechtstreeks naar de vertrekhal rijdt en hier afspreekt met een chauffeur van het parkeerbedrijf. Deze chauffeur zal je auto inspecteren en parkeren op het adres van de parkeerplaats. Bij terugkomst brengt de chauffeur de auto weer terug en je kunt je reis simpelweg weer vervolgen!

Vooraf Reserveren betekent Gegarandeerd Besparen!

De beste tip die wij kunnen geven is een parkeerplaats vooraf online te reserveren. De prijzen voor dezelfde parkeerplaats kunnen al tientallen euro’s duurder zijn als je niet vooraf reserveert. Een reservering maken werkt zeer eenvoudig. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar parkeren Eindhoven Airport? Op de website van Vliegen en Parkeren selecteer je dan simpelweg Eindhoven Airport en je reisdata. Vervolgens wordt het beschikbare aanbod getoont. Dit kun je eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Na het maken van een reservering ontvang je een reserveringsbevestiging via de mail. Op deze bevestiging staan al uw gegevens, alle informatie over het parkeren en het is jouw persoonlijke parkeerbewijs. Alle aanbieders hanteren zeer scherpe tarieven en zo weet je dat je dus nooit teveel betaalt. Zo kun je je welverdiende centen uitgeven aan zaken die er toe doen, bijvoorbeeld wat extra cocktails aan het strand!

You may also like