Perfect servies is het devies!

door Scott
Perfect servies is het devies!

Vergis je niet, zodra jij de rol van gastheer of -dame gaat vervullen, lig je onder een vergrootglas. Tijd om het beste van jezelf te laten zien!

En nee, dan hebben we het niet alleen over hoe je gekleed gaat en hoe je interieur erbij ligt. Ook hoe je met je gasten omgaat is compleet irrelevant.

Wacht even, nee, dat klopt niet. Maar wel bijna ondergeschikt aan hoe je al wat je hen voorschotelt presenteert. Zodra het overduidelijk is dat je hier tijd, moeite, geld, bloed, zweet én tranen in hebt gestoken, maak je een onuitwisbare indruk.

Is het je daar om te doen en wil jij dat iedereen weet hoe goed jij je best doet om je bezoekers in de watten te leggen? Dan wordt het hoog tijd om eens goed naar je servies voorraad te gaan kijken. Past die wel bij de gelegenheid waarvan jij straks het stralende middelpunt wordt? Zo niet, dan raden we je aan om verder te lezen. We gaan namelijk enkele vooraanstaande merken bespreken op dit gebied. Voor je het weet zijn jouw gasten niet meer bij jou thuis weg te slaan! Geef in dat geval ons maar lekker de schuld.

Schott Zwiesel

Iedereen kan vakmanschap waarderen. Daarom is het Duitse merk Schott Zwiesel ook zo geliefd, en dat al zo’n 150 jaar lang! Het werd opgericht in 1872 en heeft sindsdien hoge ogen gegooid over de hele wereld. Niet alleen blijven temperaturen en smaken in deze glazen van ambachtelijke makelij perfect behouden, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Niet alleen op tafel maar ook in je kast, zeker wanneer die over glazen deuren beschikt. Geef ze dan ook een prominente plek!

Maxwell & Williams

Vrolijk en kleurrijk tegenover stijlvol en simpel. Het is een lastige keuze. Maar gelukkig sluit het een het ander allesbehalve uit! Daar zijn ook de breinen achter Maxwell & Williams achter gekomen. Dit Australische merk heeft werkelijk voor ieder wat wils. En dat komt mooi uit, want zo kun jij je keuze baseren op een ruim aanbod en zodoende borden, schalen, koppen en schotels – en nog veel meer! – aanschaffen die de juiste sfeer met zich meebrengen. Zo kleed jij moeiteloos je tafel aan in de door jou gewenste stijl!

Villeroy & Boch

Ziezo, het dessert is achter de kiezen. Wat hebben de gasten genoten, zeg! COmplimenten aan de kok en zo. Alle lof voor de keukenprins(es) en meer van dat fraais. Tijd om je bezoekers de deur uit te schoppen? Natuurlijk niet! Al helemaal niet wanneer het nog heel gezellig is. En dat blijft het wel zodra je je koffietafel aantrekkelijk inricht. Versier die daarom ook met prachtig servies, bijvoorbeeld van Villeroy & Boch. Al sinds 1748 timmeren de vakmannen en -vrouwen achter dit merk aan de weg en ze zijn het kunstje nog steeds niet verleerd. Ontdek de tijdloze V&B creaties op het gebied van topkwaliteit servies en glaswerk nu zelf!

You may also like