Red Button jeans; de perfecte jeans voor dames

door Scott
Red Button jeans

Red Button. Je hebt vast wel eens gehoord van dit populaire Nederlandse jeansmerk. De laatste jaren worden Red Button jeans steeds populairder voor zowel dames als heren. In dit artikel vertellen we meer over de damesjeans van dit merk. Waarom kiezen voor Red Button jeans? Lees het in dit artikel!

Waarom kiezen voor dit Nederlandse jeansmerk?

Red Button is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit en het uitgebreide assortiment aan jeans. Er zijn veel redenen te bedenken om te kiezen voor Red Button. Wij hebben de belangrijkste redenen hieronder op een rijtje gezet.

  • Aangenaam draagcomfort
  • Uitstekende pasvorm
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Geen fabrieksfoutjes door strenge eisen en controle op alle jeans
  • Hippe modellen
  • Hoge kwaliteit materialen

Verschillende pasvormen van Red Button

Slim of tapered fit

Deze pasvorm is momenteel erg populair. Veel dames kiezen voor tapered fit, oftewel slim fit, als pasvorm. Deze pasvorm is erg trendy en de jeans zitten bij de enkels strakker.

Straight fit

De straight fit pasvorm heeft dezelfde pasvorm als tapered jeans. Deze spijkerbroeken zit als een regular model, maar loopt bij de pijpen smal af. Ze zitten hierdoor een beetje als een slim model.

Bootcut

Een bootcut pasvorm zit erg strak om de heupen en loopt wijd uit vanaf de knieën. Deze jeans zorgen dan ook voor een mooi zandloper effect.

Wide en flared leg

Bij wide, oftewel flared leg, jeans lopen de pijpen vanaf de dijen wijd af. De achterzakken zijn ook vaak dieper en groter dan bij andere jeans pasvormen. Momenteel zijn wide en flared jeans erg populair.

Boyfriend

Jeans met deze pasvorm zien eruit alsof je de oude jeans van je vriendje hebt aangetrokken. Jeans met een boyfriend pasvorm vallen laag op je heupen en zien er daardoor uit alsof ze afzakken. 

You may also like