Retourneren Voorwaarden

Wij van I’m a Fashionlover doen ons uitereste best om jou te voorzien van de perfecte musthaves voor jouw garderobe. Helaas kan het soms voorkomen dat een product niet aan jouw wensen voldoet en daarom hebben we enkele voorwaarden opgesteld voor retourzendingen.

We horen het graag wáarom je een item retourneert. Op deze manier kunnen wij onze producten en service verbeteren en daarmee jou en alle andere shoppers meer plezier bezorgen tijdens het winkelen!

Retourneren

Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet onthouden bij het retourneren van een product. Je kunt beroep doen op het herroepingsrecht binnen 14 dagen na het ontvangen van jouw fashion musthaves.

    • Je hebt 14 dagen om de overeenkomst te ontbinden en beroep te doen op het herroepingsrecht.
    • Je kunt alleen producten retourneren die bij ons zijn aangekocht.
    • Gebruik het herroepingsformulier en vul al jouw informatie volledig in. Dit is niet verplicht, maar helpt ons wel bij het verbeteren van onze service en producten!
    • Zorg er a.u.b. voor dat je het product compleet terugstuurt.

Somige producten kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiënische redenen, zoals ondergoed, bikini’s en cosmetische artikelen. Daarnaast kunnen customized artikelen, zoals de Starbucks reisbeker of gepersonaliseerde telefoonhoesjes ook niet geretourneerd worden.

Terugbetaling

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling, de overeenkomst te ontbinden en af te zien van de bestelling. Je krijgt dan binnen vijf werkdagen het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op jouw rekening. Zodra wij de producten hebben ontvangen, wordt het geld teruggestort op jouw rekening.

Kosten klant

Je kunt een bestelling kosteloos annuleren. Wil je de producten terugsturen naar I’m a Fashionlover, dan zijn de verzendkosten voor retour voor eigen rekening. Verzendkosten via PostNL zijn €6,95 voor een pakket: bekijk hier alle tarieven van PostNL.

Stuur de artikelen terug naar ons

Print a.u.b. het herroepingsformulier uit (niet verplicht) en stuur dit samen met de producten naar:

I’m a Fashionlover
Maassingel 30
5215GG Den Bosch

Denk er a.u.b. aan dat het product compleet wordt terug gestuurd met alle onderdelen!

Voor meer informatie, bekijk onze Veelgestelde Vragen.

Geef een reactie