Schoonheid heeft een prijs; betaal de laagste door slim te zoeken!

door Kelly op 't Hoog

Beauty artikelen worden door nagenoeg iedereen aangeboden die niet digibeet is en weet hoe je een webwinkel op moet zetten. Uiteraard hanteren die handelaars niet allemaal dezelfde prijzen.

Dat ligt natuurlijk in de lijn der verwachting. Maar dan rijst de vraag; hoe scoor jij de beste deals? Je hebt er natuurlijk geen zin in om een relatief duur artikel ergens voor een ‘stuntprijs’ aan te kopen om niet lang daarna te worden geconfronteerd met het feit dat je elders veel minder geld kwijt zou zijn geweest. En het internet is zo’n digitale brij, je ziet door de enen de nullen haast niet meer!

We lezen het al. ‘t Wordt hoog tijd om een bonafide prijsvergelijker in te schakelen!

Merken

Zodra het om je haar gaat, beroep je je natuurlijk niet op zomaar een product. Je wilt er immers zeker van zijn dat je geen grove fouten kunt maken die je alleen met de grootste moeite herstelt of waarmee je je kapsel ruïneert. Nee, jij weet dat je bijvoorbeeld op de artikelen van Colourwell of een ander vooraanstaande fabrikant blind kunt vertrouwen. Nou, in dat geval zoek je je favoriete merk op in een degelijke prijsvergelijkingswebsite en zoek je de winkels die je hierin de beste prijzen bieden. Simpel toch?

Een eventuele vervolgstap zou kunnen zijn om gebruikerservaringen met de winkel in kwestie op te zoeken. Zo ben je veel zekerder dat je met vertrouwen je bestelling plaatst.

Producten

Interesseren merken jou niet zo of heb je er nog niet eentje gevonden waar je aan vastklampt? Geen enkel probleem. Het is namelijk ook mogelijk om op categorie te zoeken. De meeste shopping advisors hebben namelijk een behoorlijk uitgebreide pagina – wel op alfabetische volgorde, wees gerust – met de meest uiteenlopende categorieën. Mocht het toch lastig zijn om direct te vinden wat je nodig hebt, dan raden we je aan om met de bekende CTRL+F zoekfunctie logische zoekwoorden in te voeren. Vervolgens vind je, net als bij het speuren naar merken, razendsnel de beste deals!

You may also like