Smachten naar de zomer? Doe nu alvast inspiratie op

door Kelly op 't Hoog
Smachten naar de zomer Doe nu alvast inspiratie op

Het is bijna onvermijdelijk dat ook jij bijna niet meer kan wachten op die zomer. Lekker bij het zwembad of aan zee of gewoon zonnebaden in de tuin? Misschien zit er zelfs een vakantie in aan de Mediterrane kust? In ieder geval lijkt het erop alsof dit wel weer eens een zomer vol vrijheid kan worden. Duurt het jou nog te lang en wil je alvast in zomerse sferen komen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe badkleding. Geniet van de vrolijke plaatjes en kleuren als jij je nieuwe bikini uitzoekt. Wat is jouw favoriete soort bikini? Bandeau-, strapless- of triangel-bikini, de nieuwe modellen en kleuren zijn weer binnen voor het seizoen. Mogen we je een paar tips geven?

Accentueren of iets meer bescheiden?

Als jij je figuur wel een beetje wilt accentueren is het niet zo moeilijk om de ogen naar de juiste plek te trekken. Felle kleuren of drukke patronen zorgen ervoor dat automatisch de aandacht daar naartoe gaat waar jij die wil. Daarbij zijn mooie kleuren en patronen ook helemaal in. Vind jij juist dat je taille wel gezien mag worden, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere kleur bikini met een high waist bikini broekje. Dat is echt een trend van de afgelopen jaren en ook nu weer helemaal in. Ben je wat bescheidener, kies dan voor een kleur bikini die echt past bij je haar en teint. Ook voor jou is er precies de juiste badmode.

Ga voor een praktische combinatie

Kan jij je die prachtige dagen al voor de geest halen waarop je de hele dag in bikini loopt? De realiteit in Nederland is echter nu eenmaal dat het ook in de zomer niet altijd warm genoeg daarvoor is. Daarnaast is het ook gewoon praktisch om wat leuke combinaties te hebben voor over je bikini. Dat kan een shirt of broekje/rokje zijn, maar ook gewoon een mooi jurkje. Die kan je dan uitdoen als het warm genoeg is of als je een frisse duik wil nemen, maar ook weer gebruiken om een boodschapje te doen of wanneer jij dat maar wilt. Het is ook erg praktisch omdat je op die manier je niet telkens binnen hoeft om te kleden en toch meerdere opties hebt. De strandmode is er ook in diverse kleuren en drukke patronen horen er weer helemaal bij.

Vergeet je accessoires niet

Ook aan het strand of in het zwembad kan je best wat accessoires gebruiken. Let er dan wel op dat deze bestand zijn tegen het chloor of het zout in het water. Kies praktisch zoals voor een enkelketting die goed sluit, een ring is nu eenmaal veel minder verstandig in het water. Heb jij lang haar? Dan wil je dat ook in de zomer natuurlijk goed in bedwang houden. Een elastiek/clip met ornament in een passende kleur is gewoon een goed idee. Vergeet ook niet je haar net als je huid goed te beschermen. Een badmuts kan ook best elegant zijn, mits je een goede keuze maakt. Ga jij voor een badpak of bikini?

You may also like