Sokken bedrukken, de trend van 2021

door Scott
Sokken bedrukken, de trend van 2021

Je leest het goed. De trend van 2021 wordt sokken bedrukken naar je eigen smaak. Na de komst van happy socks is het dragen van bijzondere kleurrijke sokken zeer populair. Niet alleen onder kinderen of fashionlovers maar zelfs door de zakelijk wereld. Veel bekende ondernemers omarmen het idee van kleurrijke sokken of schoenen. Benieuwd waarom? In deze blog leggen we graag uit welke ontwerpen je veel tegenkomt in 2021.

Sokken bedrukken steeds populairder

Je ziet ze steeds vaker, kleurrijke sokken. Naast de happy socks heb je bijvoorbeeld dementie sokken waarbij je twee verschillende sokken krijgt vol kleurrijke sokken. Het idee erachter is om meer bewustzijn voor alzheimer te krijgen. Door de aanschaf van de sokken steun je het onderzoek naar de ziekte alzheimer. Daarnaast zijn kleurrijke sokken ook in populariteit gestegen daar enkele bekende Nederlanders. Enkele bekende voorbeelden zijn voetbalanalist Johan Derksen en minister de Jonge met bijzondere schoenen. Sokken bedrukken is eerdere modieus dan bijzonder.

Sokken personaliseren

Sokken personaliseren

Wanneer je sokken wilt personaliseren zijn er veel opties. Sokken personaliseren kun je namelijk zelf naar wens samenstellen. Bij Giftsdirect kun je zelf je eigen ontwerp en tekst aanleveren waarna ze aan de slag gaan en je een gratis digitale proefdruk toesturen. Wanneer je dus graag goedkope sokken wilt bedrukken ben je bij Giftsdirect op het juiste adres. Vanaf €1,95,- per paar kun je goedkoop sokken bedrukken. Qua ontwerp is vaak niks te gek. Met persoonlijke begeleiding en advies ben je altijd verzekerd van een duidelijke bedrukking. Hierdoor sta je niet voor verassingen.

Zeer geschikt relatiegeschenk en promotiemateriaal

Al eens nagedacht om je bedrijf te promoten met bedrukte sokken of je klanten in het zonnetje te zetten met bedrukte sokken als relatiegeschenk? Pennen bedrukken, tasjes met je bedrijfslogo of een sleutelhanger, cadeautjes die als snel in de kast belanden. Om er voor te zorgen dat je cadeautje bij mensen blijft hangen en ook nog eens nuttig wordt gebruikt is het geven van bedrukte sokken een uitermate ludiek cadeau. Zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

You may also like