Spectaculaire en originele verjaardagsfeest ideeën

door Kelly op 't Hoog
Originele ideeën voor jouw spectaculaire verjaardagsfeest

Ben je binnenkort jarig en heb je geen zin in een saaie kringverjaardag met leverworst en blokjes kaas? Dan zijn er genoeg manieren om een spectaculair en onvergetelijk verjaardagsfeest te geven. Inspiratie nodig? Lees dan snel dit artikel boordevol originele ideeën!

Geef een rooftop party

Als je zelf geen ruimte in huis hebt is het heel tof om een dakterras af te huren voor je verjaardagsfeest! Je kunt ook op zoek gaan naar vrienden met een mooi dakterras. Dit kan in elk jaargetijde, want met een paar goede heaters en partytenten maak je jouw feest bestand tegen elke weersomstandigheid. Er zijn locaties waarbij catering en aankleding al zijn inbegrepen. Zoek een goede rooftop met een uitzicht over de hele stad, dat is natuurlijk het tofste.

Vier je verjaardag in een pretpark

Dit klinkt misschien wat kinderachtig, maar dat is het echt niet. Pretparken zijn er voor iedere leeftijd, of je nu naar het sprookjesland van de Efteling gaat of het avontuur opzoekt in de achtbanen van Walibi. Dit kan wat aan de prijs zijn, want entree en eten in een pretpark zijn nu eenmaal niet goedkoop. Eventueel kun je ook vragen of je familie en vrienden zelf het ticket betalen en jij de rest van de dag verzorgt. Het is leuk om als groep herkenbaar te zijn, dus geef iedereen een leuk bedrukt t-shirt of ander leuk item. Zo raak je nog meer in een feestelijke stemming!

Huur een opblaasbare kroeg

Heb je wel genoeg ruimte in de tuin, maar heb je geen zin om alles mooi aan te kleden? Met een opblaasbare kroeg ben je in één keer klaar! Oplaasbare café’s bestaan er in allerlei soorten en maten, zoals après ski bar of een heuse strandtent. Een opblaasbaar café huren is heel simpel, je kiest het gewenste café uit en bepaalt of je ook bijvoorbeeld een bar, statafels en andere aankleding wilt huren. Op de dag van je feest wordt het café opgezet en het feest kan beginnen!

Geef je verjaardagsfeest een thema

Nog iets dat misschien heel kinderachtig klinkt maar dit absoluut niet is: verzin een thema voor je feest. Dit kun je zo groots of klein aanpakken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iedereen verkleed te laten komen in een outfit omtrent het desbetreffende thema. Denk bijvoorbeeld aan een jaren ’80 of ’90 feest, een discofeest of een Halloween thema. Het leuke is dat je ook de muziek en de drankjes op je themafeest kunt aanpassen.

You may also like