Steel de show met je sokken

door Fashionlovers
Steel de show met je sokken

Toen deze trend vorig voorjaar opdook, was je misschien een beetje met stomheid geslagen. In dat geval: je was zeker niet de enige. Zichbare sokken in schoenen zijn het tegenovergestelde van wat de meeste van ons hebben geleerd. Namelijk dat sokken vooral functioneel zijn en niet te zien moeten zijn.
Maar sinds hun comeback hebben ze het straatbeeld niet meer verlaten. En daar bestaat een goede reden voor. Ze kunnen wel degelijk je outfit, mits goed toegepast, een boost geven. Een aantal suggesties op een rijtje.

Sokken in sneakers

Je sokken verstoppen is anno 2018 dus helemaal niet meer nodig. En dus is het tijd om er wat meer aandacht voor te hebben. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de kleur van je sokken helemaal in lijn te houden met je outfit. Bijvoorbeeld zwarte, grijze of andere neutrale sokken bij het dragen van een pantalon of spijkerbroek. Maar je kunt ze er natuurlijk ook uit laten springen. Bij Happy Socks koop je de kekste sokken in de meest uiteenlopende kleuren en printjes.

Voor de durfals: sportsokken

Durf je nog een stapje verder te gaan? De nieuwste trendontwikkeling binnen deze trend is het dragen van sportsokken. Jawel, die oude vertrouwde witte. Veel bekende sterren zijn gespot met deze fashiontrend. Zo liet Selena Gomez zich al fotograferen terwijl ze een zwarte legging, witte sportsokken en witte sneakers droeg. Ook Gigi Hadid doet gretig aan deze trend mee. Maar de echte fashionista’s draaien hun hand niet om voor de combinatie witte sportsokken en pumps. Durf jij het aan?

De glittersokjes

Op en top girly zal je zijn met deze schattige korte sokjes. Je draagt ze in je sneakers om je outfit helemaal mee op te hippen. Maar ook tijdens de feestdagen bijvoorbeeld. Met een zwarte panty, pumps en glittersokjes gooi je hoge ogen. Behalve met pumps en sneakers kun je ze natuurlijk ook met loafers combineren. Met behulp van deze schattige sokjes geef je je sportieve outfit een wat glamoureuzere look. En die chique outfit draag je met een knipoog door er glittersokjes aan toe te voegen.

Visnet sokjes

Ook zo gek op visnet panty’s? Probeer dan eens het kleine broertje uit: de visnet sokjes. Ook deze draag je ofwel in pumps, sneakers of loafers. Hoe jij het wilt. Ze bestaan in de meest uiteenlopende kleuren maar zwart is toch wel de veiligste keuze, wil je ze goed kunnen combineren. Koop het liefst, als je ze kunt vinden, visnet sokjes met een gladgebreid zooltje. Zo loop je niet op het net en dat is een stuk comfortabeler.

De bijkomende voordelen

Niet alleen ben je hartstikke trendy, het zichtbaar dragen van sokken in schoenen heeft nog meer pluspunten. Zo voorkomt het in sommige gevallen zweetvoeten en nare geurtjes. Maar ook maakt deze trend het je mogelijk om bepaalde schoenen in seizoenen te dragen waarin je ze voorheen in de kast zou hebben laten staan. Sokken zijn goedkoop dus mocht het uiteindelijk toch niet jouw ding zijn, dan is er geen man overboord. Dan draag je ze voortaan gewoon weer lekker onzichtbaar in je schoenen.

You may also like