Top 7 telefoonhoesjes en accessoires

door Kelly op 't Hoog
Top 7 telefoonhoesjes en accessoires

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven, maar dat geldt ook voor de telefoonhoesjes en accessoires die ervoor ontworpen zijn. Niet voor alle types telefoons zijn telefoonhoesjes gemakkelijk te vinden. Voor iPhone XS hoesjes moet je bijvoorbeeld vaak wel even zoeken. Maar welk hoesje kies je als je eenmaal he juiste type gevonden hebt? Ben jij op zoek naar de leukste telefoonhoesjes? Dan hebben wij een top 7 voor je!

1. Een leren telefoonhoesje

Hoewel er ontzettend veel hoesjes op de markt zijn, is het leren telefoonhoesje toch wel de klassieker. Nog steeds kiezen we massaal voor dit type hoesje. Geen wonder ook, want het past vrijwel overal bij, ziet er stijlvol uit en het blijft ook nog eens lang mooi. Vaak is een leren telefoonhoesje voorzien van een flipcover.

2. Een softcase

Ken jij de softcase al? Deze zachte hoesjes zijn gemaakt van TPU of siliconen en heel erg flexibel. Je kunt ze daarom ook gemakkelijk om je smartphone bevestigen. Dat is natuurlijk ideaal als jij ervan houdt om het telefoonhoesje regelmatig te verwisselen. Zo kun je voor speciale gelegenheden bijvoorbeeld een extra feestelijk hoesje gebruiken, zonder dat dit al te veel moeite kost. Een ander voordeel van deze soort hoesjes is dat je je smartphone heel snel kunt bedienen.

3. Een screenprotector

Je kent het vast wel: je laat je telefoon vallen en kijkt meteen bezorgd naar het scherm. Geen wonder dat de screenprotectors in korte tijd heel populair geworden zijn. Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van je smartphone. Met een screenprotector kun je ervoor zorgen dat het scherm van je telefoon tegen de meeste schade beschermd wordt. Wil jij jouw iPhone ook de juiste bescherming geven, kijk dan eens naar een nieuwe iPhone XS screenprotector.

4. Een hard case

Gemak dient de mens, zeker wanneer het op je smartphone aankomt. Daardoor kiezen veel mensen ook wel voor de hard case. Deze bedekt alleen de achterkant van je telefoon, waardoor je gewoon vrij toegang hebt tot je smartphone. Zo kun je hem supersnel ontgrendelen en doorgaan met appen. Het nadeel van deze hoesjes is echter wel dat het scherm van je smartphone niet optimaal beschermd is.

5. Book- en flipcases

Weet jij het verschil tussen een bookcase en een flipcase? De naam zegt eigenlijk al genoeg. De bookcase is een hoesje dat je kunt openen zoals je een boek opent, dus van rechts naar links. De flipcase gaat van boven naar beneden open. Dit type hoesje is behoorlijk populair, omdat je telefoon volledig beschermd is. Toch is het niet zo omslachtig als bijvoorbeeld een insteekhoesje.

6. De sportarmband

Natuurlijk wil je lekker kunnen bewegen. Maar liever niet zonder je smartphone! Kies dan voor een sportarmband. Deze is zo ontworpen dat je jouw smartphone om je arm kunt dragen. Dit is veilig voor je smartphone en comfortabel voor jou. Zo hoef je je telefoon niet in je hand te houden of in je zak met je mee te nemen. Bovendien zitten er vaak ook nog eens extra vakjes in de sportarmband voor bijvoorbeeld je sleutels. Handig!

7. Extra stevige hoesjes

Misschien vind je ze niet zo mooi, maar om je smartphone nog beter te beschermen zijn er ook extra stevige hoesjes. Dit is echt een aanrader als jij voor een kostbaar type iPhone hebt gekozen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de hoesjes voor iPhone XS Max.

 

You may also like