Vind de ideale zomeroutfit online

door Kelly op 't Hoog
Vind de ideale zomeroutfit online

Het is een beetje een vreemde periode momenteel, maar de zomer gaat gewoon door en hopelijk kun je hier nog van genieten. Veel offline winkels zijn met aangepaste maatregelen gewoon open, maar houd je liever afstand en wil je veilig shoppen dan is het goed mogelijk om jouw zomeroutfit online te bestellen. Je zomeroutfit online bestellen biedt voordelen en maakt het keuzeaanbod enorm. Als je de kleding hedendaags vergelijkt met 10 of 20 jaar geleden, zie je grote verschillen en eigenlijk is steeds meer mogelijk qua stijl en kleur. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een influencer of bekende Nederlander die de kleding online promoot.

In deze blog zullen we de belangrijkste trends de revue laten passeren.

De trends van deze zomer

In de zomer zijn er altijd meer mogelijkheden qua kleur en zijn combinaties vaak eenvoudiger om te maken. De jaren 70 komen bijvoorbeeld weer terug in het straatbeeld deze zomer en ook felgekleurde en bloemige jumpsuits komen deze zomer weer voorbij. De jumpsuit is zowel in korte variant (boven de knie) als in lange variant erg in trek en dat is niet zo gek. Jumpsuits zijn er in vele verschillende uitvoeringen, goed betaalbaar en zitten ook nog eens super comfortabel.

Daarnaast is denim ook een trend en is combineren van denim al snel gedaan. Een spijkerrok of spijkerjas past op veel andere kledingstukken, maar zijn gezamenlijk ook goed te matchen.

Zomerjurkjes

De zomer staat qua kleding vaak in het teken voor jurkjes. Zomerjurken zijn er evenals jumpsuits in verschillende uitvoeringen. Lange zwierige jurken zijn al jaren in de mode en zullen ook deze zomer weer volop zichtbaar. Zomerjurken met bloemenprints zijn immens populair en ook het aanbod aan bloemenjurken zijn enorm. Een jurk past eigenlijk altijd in het voorjaar en daarmee scoor je nooit een flater. Zomerjurkjes zitten comfortabel en zijn daarnaast ook nog eens modieus een win-win situatie dus.

Zomerkleding voor mannen

Met een korte spijkerbroek en een blauwe polo scoor je altijd goed, alleen heel origineel is het niet. Het is af en toe ook als man zijnde leuk om eens te combineren met opvallende kleuren en patronen. In het voorjaar passen lichte kleuren natuurlijk sowieso erg goed en daarbij is beige bijvoorbeeld een erg leuke kleur om mee te combineren. Met daarbij de juiste accessoires, als een horloge en zonnebril zie je er weer tiptop in orde uit. De dagen in de zomer in Nederland verschillen qua temperatuur en weer heel erg, dus het is goed om hier ook rekening mee te houden. Kies voor zomerse stoffen, maar vergeet ook niet een goede jas of een nette lange broek in de kledingkast te hebben.

Meer op: https://www.moscowdesign.nl/

You may also like