Wat je moet weten over rimpels opvullen met fillers

door Mike
rimpels opvullen met fillers

Heb jij te maken met rimpels? Dit is wellicht erg vervelend voor jou, met name als je de uitstraling van jouw gezicht wenst te veranderen. Als gevolg van de rimpels in je gezicht kun je namelijk een wat oudere uitstraling hebben, terwijl je eigenlijk nog heel jong bent. Door de rimpel in het gezicht weg te halen krijg je weer een jonge uitstraling. Het is mogelijk om dit te bereiken door een gezonde levensstijl te hebben. Daarin is voldoende slaap en gezonde voeding van groot belang. Het is echter tevens mogelijk dat de rimpels zijn ontstaan als gevolg van genetische overdracht. In dat geval is het een verstandige optie om te kiezen voor fillers en hiermee te gaan voor rimpels opvullen.

Resultaten van de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling met fillers is het van belang om voldoende onderzoek te doen. Lees vooral over de mogelijke resultaten van de fillerbehandeling bij Betan Clinics voordat je een keuze maakt. Daarnaast is het belangrijk om de foto’s met betrekking tot de behandeling te bekijken en de recensies te bekijken. Meestal is er sprake van een positief effect als gevolg van de behandeling. Je moet de behandeling echter wel laten verrichten door een expert om ervoor te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt. 

Methode van de behandeling

Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een natuurlijk middel dat al in de huid voorkomt. Hierdoor is er geen sprake van een schadelijk effect op de huid. Jouw gezondheid zal niet in gevaar komen door de behandeling. Er is tevens geen sprake van een operatie waarbij je onder het mes gaat. Het is een behandeling die slechts een kwartier zal duren en waarbij je geen pijn hoeft te ondergaan. Het is mogelijk om de behandeling meerdere keren te ondergaan, aangezien de resultaten van de behandeling niet permanent zijn. Bij een mislukte behandeling is herstel altijd nog mogelijk. Verdiep je vooraf wel in de risico’s en complicaties. 

Kies voor een specialist

Wanneer je een fillerbehandeling overweegt is het van belang om onderzoek te doen naar een goede cosmetische kliniek. Door te kiezen voor een high end kliniek die over de juiste certificaten beschikt. Verder is het goed om eens te kijken naar eerder behaalde resultaten van de desbetreffende kliniek. Zo weet je ongeveer wat je kunt verwachten van het resultaat.

 

Daarnaast kan een goede cosmetische arts je het advies geven dat je nodig hebt. Kies er bijvoorbeeld voor om aan de arts te vragen of een behandeling verstandig is. Wellicht dat een behandeling niet bijzonder veel helpt in jouw situatie, iedereen heeft immers weer een andere huid. Verder zijn er wellicht andere opties mogelijk om jouw rimpels op te lossen.

You may also like