Welke kapsels zijn populair? De populairste kapsels in 2021

door Kelly op 't Hoog
Welke kapsels zijn populair De populairste kapsels in 2021

Heb je een bezoek aan de kapper gepland, maar weet je eigenlijk nog helemaal niet welk kapsel je graag zou willen? Kijk dan eens naar de populairste kapsels van 2021. Kies je voor een meer klassiek kapsel of ga je juist voor iets totaal nieuws? Aan jou de keus! Wij zetten de leukste en populairste kapsels voor je op een rij.

Populaire kapsels 2021

Ieder jaar zijn er weer nieuwe kapsels die het jaar domineren en dus supertrendy zijn. Deze haartrends zijn soms compleet nieuw of juist altijd al populair geweest. Toch komen ook sommige kapsels van vroeger juist weer helemaal ‘in’. Dit is dankzij bijvoorbeeld influencers of andere bekende mensen. Niet alle haartransformaties hoeven drastisch te zijn, ook een paar centimeter van je haren laten knippen kan al een grote stap zijn. Behoefte aan een grotere verandering? Bekijk dan eens de volgende kapsels.

#1 – Bobkapsel

Dankzij beroemdheden zoals Kendall Jenner en Karlie Kloss is het bobkapsel weer helemaal populair in 2021. Deze kortere lengte is het opvallende trendy kapsel voor 2021. De bob komt tot boven de schouder, ongeveer in het midden tussen je oren en je nek. De bob is geschikt voor iedere gezichtsvorm omdat de lengte kan worden aangepast. Het maakt je gezicht frisser en het doet je botstructuur goed. Een poging waard dus!

#2 – Top buns

Het hoge knotje is in 2021 ook weer helemaal terug. Vroeger deed je een top bun in als je even niet meer wist wat je nu met je (ongewassen of ongestijlde) haar moest doen. Nu is het hoge knotje weer helemaal in! Al helemaal als het een rommelig knotje is. Hoe doe je dit? Maak eerst een paardenstaart en draai het dan in een knotje, zodat de uiteinden rommelig blijven. Ook kun je er wat volumespray in doen, zodat je een echte strandlook krijgt! Heb je te kort haar voor een knotje? Dan is haarwerken online kopen een goed idee.

#3 – Krullende pony en curtain bangs

Heb je krullend haar? Dan is een krullende pony de grootste trend van dit jaar. En dat zal ook nog wel even zo blijven. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om je pony te laten knippen: kies je voor een korte en rechte pony of juist voor een zijwaartse? Naast krullende pony’s zijn ook de curtain bangs weer helemaal hip. Curtain bangs zijn een meer ontspannen benadering van een pony. Dit type pony is perfect als je houdt van lange pony’s met veel laagjes en textuur.

Grote speldjes en bling-bling

Tot slot moeten we het nog even hebben over haaraccessoires. Haarclips en opvallende strikken en linten zijn in 2021 immens populair. Al helemaal de grotere diamantspeldjes die je tegenwoordig ziet. Hoe meer bling-bling, hoe beter!

Nu ben je op de hoogte van de populairste kapsels van 2021. Voor wel kapsel ga jij?

You may also like