Welke soorten onderbroeken voor heren zijn er?

door Kelly op 't Hoog

Tegenwoordig zijn er steeds meer heren die zich bezighouden met de verschillende fashion trends. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer mannen zijn die veel geld uitgeven aan de laatste mode. Daarentegen zijn er ook een aantal mannen die totaal niet bezig zijn met fashion. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de oorzaken is dat het ze gewoon niet interesseert. Daarnaast kan het ook zo zijn dat ze het geld er niet voor over hebben. Is dit bij jou ook het geval? Dan zijn er toch een aantal verschillende trends waar je in mee kunt gaan. Een voorbeeld hiervan is het ondergoed voor mannen.

De Boxer

Veel mensen hebben al wel eens van de boxer gehoord. De boxer wordt door veel mensen vergeleken met de boxershorts. Boxershorts zijn onderbroeken voor heren met een lange pijp. Dit type ondergoed wordt veel gedragen door jonge jongens. Een van de bekendste boxershort merken, is Calvin Klein. De onderbroeken van CK zijn tegenwoordig ontzettend hip. Helaas zijn deze onderbroeken wel redelijk prijzig. Volgens sommigen komt dit voornamelijk door de naam van het merk. Echter is het wel zo dat het merk goede kwaliteit levert. Wil je er zeker van zijn dat je niet voor het merk betaald? Schaf dan een onderbroek aan waar het merk niet op de band van de onderbroek staat. Naast Calvin Klein, zijn er nog een aantal andere populaire onderbroeken. De onderbroeken van Bjorn Borg zijn ook ontzettend populair.

Het duurdere ondergoed voor mannen

Sommige mannen hebben veel geld over voor hun ondergoed. Dit kan meerdere redenen hebben. Het zou echter logisch zijn als je dit doet wanneer je veel geld te besteden hebt. Heb je veel geld te besteden en ben je op zoek naar een bijzondere onderbroek? Kijk dan eens naar de onderbroeken van het merk Tom Ford. Deze onderbroeken zijn niet heel erg populair onder de grote groep mensen. Toch is dit merk voor de liefhebbers erg populair. Naast Tom Ford, kun je ook gaan voor de onderbroeken van Versace. De onderbroeken van Versace staan er om bekend dat deze een gouden print hebben. Hierdoor is de onderbroek voor iedereen gemakkelijk te herkennen. Deze onderbroeken worden ook veel gedragen boven een zwembroek. Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan en wil je daar de finishing touch aan je zwembroek geven, dan kun je er voor kiezen om een Versace onderbroek aan te schaffen. Let er wel op, dat deze onderbroeken erg prijzig kunnen zijn. In veel gevallen waar je veel geld voor een onderbroek neerlegt, betaal je voornamelijk voor het merk dat de onderbroeken produceert.

Andere minder gebruikte onderbroeken

Voor sommige mannen is een boxer niet prettig om te dragen. Is dit voor jou ook het geval? Dan kun je er voor kiezen om een groter type heren boxershort aan te schaffen. Dit type lijkt voor sommige mensen op een korte broek. Toch zijn degene die deze onderbroeken dragen, erg tevreden over de pasvorm. Waarschijnlijk komt dit doordat de onderbroek redelijk los zit.

You may also like