Zo koop je de perfecte jeans: 3 tips!

door Scott
perfecte jeans

Van plan om je garderobe uit te breiden met een paar hippe jeans? Dan heb je keuze uit ontzettend veel verschillende pasvormen, maten en kleuren. Het vinden van de perfecte jeans kan dan ook best lastig zijn. Vind je het lastig om comfortabele jeans te vinden die ook nog eens trendy zijn? In dit artikel geven we 3 tips voor het kopen van de perfecte jeans!

1. Kies de juiste pasvorm

Jeans zijn verkrijgbaar in veel verschillende pasvormen. Denk bijvoorbeeld aan low rise, slim fit, flared leg, high rise, straight fit, bootcut en tapered fit. Bij de zoektocht naar de perfecte jeans is het een must om te bepalen welke pasvorm het beste bij je lichaam past. Heb je veel jeans met dezelfde pasvorm in je garderobe? Dan is het leuk om eens een andere pasvorm te zoeken. De kans is groot dat er genoeg pasvormen zijn die je verrassend goed staan. Gebruik de maattabel om te bepalen welke maat het beste bij jou past.

2. Ga voor een kwaliteitsmerk

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte jeans, dan heb je keuze uit ontzettend veel jeansmerken. In iedere prijsklasse zijn er wel meerdere jeansmerken te vinden. Vaak zegt het prijsverschil bij spijkerbroeken veel over de kwaliteit. Een kwaliteitsmerk is dan wellicht duurder in aanschaf, maar is vaak veel duurzamer en van hogere kwaliteit. Zo zijn deze Red Button jeans voor veel vrouwen een perfecte keuze. Wij adviseren bij de koop van jeans altijd te gaan voor kwaliteit. Kies daarom voor A-merken.

3. Bepaal de juiste maat

Jeans zijn pas perfect als ze goed aansluiten op je lichaam. Daarvoor is de juiste pasvorm én maat ontzettend belangrijk. Een maatje te groot of te klein oogt al meteen minder stijlvol. Over het algemeen adviseren wij om jeans aan de krappe kant te kopen, want meestal loopt een spijkerbroek flink uit. Daarom is het van belang om een maat te kiezen die perfect aansluit op je lichaam.

Zoek je comfortabele jeans met een perfecte pasvorm? Neem eens een kijkje in het assortiment van Broeken Binkie. De specialist op het gebied van spijkerbroeken.

You may also like