Zo zorg je voor een spetterend trouwfeest! 3 toffe ideeën

door Kelly op 't Hoog
Zo zorg je voor een spetterend trouwfeest 3 toffe ideeën

Na het officiële gedeelte waarna je eindelijk getrouwd bent, is het tijd voor een groot feest! Met vrienden en familie vieren jullie de liefde. Doe inspiratie op met deze 3 toffe ideeën om een trouwfeest te organiseren dat helemaal bij jullie past. Zorg voor een mooie locatie, goede muziek en natuurlijk ook niet onbelangrijk: genoeg drankjes en hapjes. Wij hopen dat je maximaal geniet tijdens deze bijzondere dag.

Een toffe locatie

Waar ga jij je trouwfeest vieren? Huur jij bijvoorbeeld een restaurant waar jullie eerst genieten van een lekker diner voordat de tafels aan de kant geschoven worden, of ga je jouw trouwfeest vieren in een afgehuurd gedeelte van jullie favoriete café of club? Als je een kleiner budget hebt kun je er ook voor kiezen om jouw trouwfeest gewoon thuis te vieren, dit is zeker leuk als je een tuin hebt bij je huis. Om zelf niet bezig te zijn tijdens je trouwfeest valt het wel aan te raden om catering in te huren, zodat al jouw gasten worden voorzien van hapjes en drankjes.

Een band of DJ op je bruiloftsfeest

Je wilt natuurlijk dat de voetjes van de vloer gaan tijdens jouw bruiloftsfeest. Je kunt natuurlijk je buurtjongetje wat geld toeschuiven, maar voor een echt spetterend trouwfeest pak je het liever wat professioneler aan. Door een bruiloft DJ in te huren weet je zeker dat het goed komt met de muziek. Een professionele DJ zorgt voor een goede sfeer door de muziek op te bouwen en het publiek op te zwepen. Als jij het liever wat rustiger aan doet is het een goed idee om een bruilofts band in te huren. Kies bijvoorbeeld voor een coverband zodat iedereen mee kan zingen met meeslepende klassiekers of ga voor een band die gespecialiseerd is in jullie favoriete genre.

Lekkere drankjes en hapjes

Op een goed trouwfeest komt niemand wat tekort. Het is een leuk idee om samen met je kersverse man een eigen signature cocktail samen te stellen die je bij aankomst uitdeelt aan de gasten. Ook champagne mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je trouwfeest. Denk je dat het te duur wordt om tijdens jouw trouwfeest voor iedereen de drankjes te betalen? Je kunt als huwelijkscadeau een gevuld envelopje voorstellen waarvan je jouw trouwfeest financiert, of bijvoorbeeld werken met een bepaald aantal consumpties per gast. Als je huwelijksfeest tot in de late uurtjes doorgaat is het handig om wat lekkere hapjes te regelen. Dit kan van alles zijn: van lekkere wraps  of quiche tot borrelhapjes. Maak het niet te ingewikkeld maar zorg voor handzaam finger food dat snel gegeten kan worden tijdens het dansen en feesten.

You may also like