Zo zorg je voor verzorgde handen en nagels

door Kelly op 't Hoog

Handen zijn het visitekaartje dat je altijd bij je hebt. Wil jij een goede indruk achterlaten? Dan is het belangrijk dat je jouw handen goed verzorgd. Het verzorgen van handen bestaat uit handverzorging en nagelverzorging. Wij vertellen je alles wat je moet weten over verzorgde handen en nagels.

Verzorging van de handen

Het verzorgen van de handen is vrij eenvoudig. Door jouw handen met regelmaat te scrubben zorg je er voor dat dode huidcellen van de huid verwijderd worden en de huid schoon en zacht blijft. Na het scrubben is het belangrijk om de handen van extra verzorging te voorzien. Het verzorgen van de huid doe je door de handen in te smeren met een voedende, hydraterende creme. Door te kiezen voor een voedende handcreme wordt uitdroging voorkomen en kan jij altijd genieten van mooie, zachte en verzorgde handen.

Verzorging en styling van de nagels

Wil jij jouw nagels zo gezond mogelijk houden? Dan is het belangrijk om ze regelmatig te vijlen en de nagelriemen in te smeren met een verzorgende creme of olie. Het is tevens aan te raden om de nagels zelf goed te hydrateren. Door jouw nagels regelmatig in te masseren met een verzorgende olie wordt uitdroging van de nagel voorkomen en heb je minder last van schilferende of afbrekende nagels. Na het verzorgen kan je er voor kiezen om jouw nagels van een prachtige kleur te voorzien. Ben jij snel uitgekeken op een bepaalde kleur of styling? Dan is het aan te raden om de styling van jouw nagels zelf te doen. Zo kan je de nagellak snel en eenvoudig verwijderen, mocht je weer een andere kleur op je nagels willen. Geef jij de voorkeur aan dezelfde soort kleuren en vind je het niet erg dat jou nagels langere tijd dezelfde kleur hebben? Dan kan je er ook voor kiezen om jouw nagels te laten verzorgen en stylen door een nagelstyliste. Een nagelstyliste zorgt er voor dat jouw nagels goed verzorgd en keurig gelakt zijn, zodat je altijd voor de dag kunt komen met jouw nagels.

Liefhebber van nagelstyling en -verzorging? Wordt nagelstyliste

Vind jij het verzorgen en stylen van handen en nagels zo leuk dat je ook altijd jouw vriendinnen en familieleden voorziet van verzorgde handen en mooie nagels? Dan is een baan als nagelstyliste misschien iets voor jou. Als nagelstyliste voorzie jij al jouw klanten van verzorgde handen en nagels. Om nagelstyliste te worden moet je een opleiding volgen. Op de opleiding leer je alles over handverzorging, het behandelen van probleemnagels, het vijlen en verzorgen van nagels en het stylen van nagels. Een nagelopleiding kun je het beste volgen bij een erkende academie waar men over alle middelen en kennis beschikt om jou het vak zo goed mogelijk te leren. Nail Academy Nicolle is zo’n academie. Nail Academy Nicolle is een nagelacademie en nagelgroothandel. In hun opleidingscentrum kun je verschillende beauty- en nagelopleidingen, -cursussen en -workshops volgen, zodat je alles leert over de verschillende werkwijzen en technieken. Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen kun je als nagelstyliste aan de slag. Voor alle producten die je gebruikt in de salon kun je terecht in de nagelgroothandel van Nail Academy Nicolle en voor vragen en advies kun je terecht bij de ervaren medewerkers. Met Nail Academy Nicolle ga jij goed voorbereid aan de slag in de nagelwereld en kan jij naast vriendinnen en familieleden ook anderen van mooie nagels voorzien.

You may also like